Canon i-SENSYS MF4750

Funkcije: Ispis, kopiranje, skeniranje i faksiranje
Brzina: 23 ppm
Format: A4
Standardna oprema: DADF, fax, kopirka, printer, USB

Prospekt proizvoda

Kompaktni crno-bijeli laserski pisač, fotokopirni uređaj, skener i faks koji štedi prostor. Savršen je za kuće i male urede koji žele brz, energetski učinkovit uređaj koji se lako koristi.

Prednosti

  • Crno-bijeli laserski višenamjenski uređaj: ispis, kopiranje, skeniranje i faks
  • Velika brzina ispisa: 23 ppm
  • Elegantan i kompaktan dizajn
  • Nagibna ploča i tipke za brzi odabir jednim dodirom olakšavaju korištenje
  • ADF za 35 stranica
  • Tihi način rada
  • Brzi ispis prve stranice
  • Energetski učinkovit

Detaljne značajke

Vrlo kvalitetan višenamjenski uređaj

Ovaj crno-bijeli višenamjenski uređaj predstavlja pisač, skener, fotokopirni uređaj i faks profesionalne kvalitete koji se lako koristi i osigurava maksimalnu produktivnost te je idealan za kuću ili mali ured.

Brzi ispis i kopiranje

Crno-bijeli laserski uređaj ima brzinu ispisa i kopiranja od 23 ppm, što znači da nema čekanja dokumenata pokraj uređaja. Poboljšana rezolucija od 1200 x 600 dpi osigurava dokumente profesionalnog izgleda s velikom razinom detalja, uključujući oštar prikaz teksta i glatke grafike.

Moderan i kompaktan

Elegantni, moderni izgled modela Carina 2 odgovarat će svakom uredskom okruženju. Njegov moderni, kompaktni dizajn znači da zauzima malo mjesta na radnoj površini i da se lako može smjestiti na gotovo bilo kojem mjestu.

Uređaj koji osigurava veću produktivnost

Jednostavan za rukovanje, čak i za početnike, model Carina 2 ima višenamjenski, nagibni zaslon koji se prilagođava vašem načinu rada. Ako uređaj namjeravate koristiti na stolu, ploča se može postaviti okomito, a ako preferirate stajati, ploča se može postaviti tako da gleda prema gore. Veliki LCD zaslon omogućava brz pregled potrebnih informacija. Kako bi se postigla veća učinkovitost, radni tijekovi skeniranja i kopiranja lako se postavljaju pomoću tipki za odabir jednim dodirom koje služe za slanje skenova u datoteku, a papir se štedi kopiranjem nekoliko slika na jedan list.

Ušteda vremena

Radite produktivnije i provodite manje vremena čekajući pokraj uređaja uz automatski ulagač dokumenata (ADF) kapaciteta 35 listova.

Tihi način rada

Kako bi se postigao tihi način rada u svakom užurbanom okruženju, tihi način rada osigurava manju buku prilikom ispisa, tako da možete raditi bez ometanja.

Brzi ispis prve stranice

Nema čekanja dokumenata jer tehnologija Quick First-Print tvrtke Canon osigurava brzi ispis uređaja po izlazu iz stanja mirovanja.

Štedite vrijeme i novac

Energetska učinkovitost vodeća na tržištu smanjit će potrošnju energije – i troškove – bez utjecaja na radne značajke. Uz TEC (tipična potrošnja energije) ocjenu vodeću u klasi, ovaj uređaj troši samo 1,4 W u stanju mirovanja, čime se smanjuje utjecaj na okoliš.


Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije pročitajte na službenoj stranici proizvođača.


Želite li kupiti ovaj uređaj?

*ispunite formu ispod i poslat ćemo vam ponudu