Canon i-SENSYS MF8540Cdn

Funkcije: Ispis, kopiranje i skeniranje
Brzina: Do 20 ppm
Format: A4, 60 do 220 g/m²(ADF: 50 do 105 g/m²)
Standardna oprema: DADF, kopirka, Lan, printer, USB

Prospekt proizvoda

Praktičan višenamjenski uređaj u boji koji omogućava ispis s mobilnih uređaja. Omogućava povećanje produktivnosti poslovanja zahvaljujući jednostavnim značajkama.

Prednosti

  • Automatsko obostrano mrežno ispisivanje, kopiranje i skeniranje u boji
  • Spreman za mrežu s podrškom za PCL 5c/6
  • Apple AirPrint™ i Google Cloud Print
  • Ispis crno-bijelo i u boji brzinom od 20 ppm
  • Praktične tipke za jednostavno skeniranje, ekološko kopiranje i siguran ispis
  • LCD zaslon sa 7 redaka
  • Skeniranje u e-mail poruku, mrežnu mapu i memorijski USB uređaj
  • Energetski učinkovit

Detaljne značajke

Produktivan višenamjenski uređaj koji štedi prostor

Povećajte produktivnost pomoću ovog višenamjenskog uređaja koji se jednostavno dijeli, savršeno se uklapa u vašu mrežu i podržava mobilni ispis. Jednostavan za upotrebu, jasni zaslon sa 7 redaka prikazuje sve informacije koje korisniku trebaju. Višenamjenski uređaj kombinira automatski obostrani ispis, kopiranje i skeniranje.

Jednostavno dijeljenje

Ne nedostaje načina za povezivanje s uređajem i-SENSYS MF8540Cdn, bilo sa stola, mobilnog uređaja, tableta ili informatičkog oblaka. Ugrađena podrška za Apple AirPrint™ omogućava automatsko prepoznavanje pisača za ispis dokumenata izravno s uređaja iPhone ili iPad. Besplatna aplikacija Mobile Printing tvrtke Canon omogućuje i bežični ispis s uređaja koji ima Apple iOS. Bez obzira na to gdje se korisnici nalaze, mogu ispisivati putem višenamjenskog uređaja, putem interneta, koristeći Google Cloud Print.

Prilagodljivo povezivanje

Model i-SENSYS MF8540Cdn ima podršku za mrežu te će se bez problema uklopiti u poslovne operacije zahvaljujući podršci za standardni PCL5c/6.

Brz je i štedi vrijeme

Uređaj i-SENSYS MF8540Cdn omogućava brz, produktivniji rad. Crno-bijeli i dokumenti u boji ispisuju se i kopiraju brzinom od 20 stranica u minuti, uz dupleks automatski ulagač dokumenata kapaciteta 50 listova. Tehnologije za brzi prvi ispis i vrijeme prve kopije tvrtke Canon znače da nećete gubiti vrijeme čekajući ispis dokumenata.

Prilagođen korisniku

Dizajnirane za lako rukovanje, tipke za brzi odabir jednim dodirom pojednostavljuju pristup često upotrebljavanim značajkama, uključujući brzo skeniranje izravno na računalo; ekološko kopiranje za kombiniranje nekoliko stranica u jedan ispis radi uštede papira i novca; sigurni ispis za zaštitu povjerljivih dokumenata i smanjenje količine otpada smanjenjem broja neželjenih ispisa. Višenamjenski spremnik pojednostavljuje održavanje i povećava pouzdanost.

Svestrano dijeljenje dokumenata

Uštedite vrijeme i postanite učinkovitiji tako da dokumente šaljete pomoću funkcije SEND tvrtke Canon. Time se dokumenti skeniraju i šalju izravno u e-poštu, mrežnu mapu ili USB memoriju. Kako biste osigurali veću prilagodljivost, skenirane dokumente možete slati putem e-pošte korisnicima pametnih telefona i tableta, a zatim ispisivati na uređaju i-SENSYS MF8540Cdn pomoću mobilnog ispisa.

Uštedite energiju i novac

Tehnologija tvrtke Canon za fiksiranje na zahtjev štedi vaše vrijeme i novce bez kompromisa po pitanju radnih značajki. Sukladan standardu ENERGY STAR®, uređaj i-SENSYS MF8540Cdn ima malu potrošnju energije od samo 1 W u stanju mirovanja koja je vodeća na tržištu.


Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije pročitajte na službenoj stranici proizvođača.


Želite li kupiti ovaj uređaj?

*ispunite formu ispod i poslat ćemo vam ponudu