Canon i-SENSYS MF9220Cdn

Funkcije: Ispis, kopiranje, skeniranje i faksiranje
Brzina: Do 21 ppm
Format: A4, Kasete i dodatno postolje: 60 do 120 g/m² Višenamjenski odlagač: 60 do 176 g/m² DADF: jednostrano skeniranje: 50 do 105 g/m², Obostrano skeniranje: 64 do 105 g/m²
Standardna oprema: DADF, fax, kopirka, Lan, printer, USB

Prospekt proizvoda

Impresionirajte bojom. Dajte svojoj tvrtki veliku prednost profesionalnom obradom u boji koju omogućava Canon. Ovaj izdržljivi, višenamjenski laserski uređaj za obradu u boji pruža moćnu značajku SEND u kompaktnom kućištu koje se lako koristi.

Prednosti

  • Višenamjenski laserski uređaj za obradu u boji
  • Ispis u boji i kopiranje brzinom od 21 ppm
  • Vrlo kvalitetan ispis u boji
  • Quick First-Print i energetska učinkovitost
  • Spreman za mrežu
  • Skeniranje u email, mrežnu mapu i memorijski USB uređaj
  • TFT zaslon u boji, dijagonale 3,5 inča (8,8 cm)
  • Obostrani ispis, kopiranje, skeniranje i faksiranje

Detaljne značajke

Višenamjenski laserski uređaj za obradu u boji

Iskoristite pogodnosti vrhunskog ispisa, faksiranja, kopiranja i skeniranja u boji u jednom modernom uređaju koji štedi i novac i prostor.

Uštedite vrijeme, smanjite troškove energije

Naše tehnologije Quick First-Print omogućavaju ispis bez zagrijavanja, pa više nećete morati čekati na prvi ispis. Uređaj kreće u akciju čim ga zatrebate. Uređaj i-SENSYS MF9220Cdn ima certifikat Energy Star i omogućava uštedu novca zahvaljujući maloj potrošnji energije

Izuzetna kvaliteta boje i čist crni tekst

Vaš marketinški materijal ostavljat će dojam zahvaljujući predivnim slikama u boji, privlačnoj grafici i oštrom tekstu. Ovaj stolni model ima mnoge napredne tehnologije koje se mogu pronaći i kod vrhunskih uređaja za ispis tvrtke Canon, a omogućavaju najbolju kvalitetu boje.

Dijeljenje produktivnosti

Dijelite ispis, skeniranje i faksiranje s računala (samo slanje) pomoću ovog uređaja spremnog za mrežu. Intuitivni čarobnjak za postavljanje pomaže vam u trenutačnom povezivanju, a funkcija korisničkog ID-a ograničava pristup samo na ovlašteno osoblje.

Moćna značajka SEND

Ubrzajte i pojednostavite svoj tijek rada. Skenirajte i šaljite dokumente u boji brzo i lako putem emaila, mrežnog poslužitelja za datoteke, FTP poslužitelja, internetskog faksiranja ili USB memorije. Dokumente možete skenirati u veći broj digitalnih formata u što se ubraja i “Compact PDF” koji koristi jedinstvenu Canonovu tehnologiju za komprimiranje.

Vrhunska iskoristivost

Veliki TFT zaslon u boji od 3,5 inča (8,8 cm) s kotačićem za lako okretanje omogućava brz pristup svim funkcijama. Grafički izbornik orijentiran na ciljeve omogućuje brz i neometan rad.

Maksimiziranje produktivnosti

Smanjite troškove, uštedite papir i ispisujte profesionalne dokumente pomoću automatskog obostranog ispisa. Automatski obostrani ulagač (DADF) omogućuje brzo obostrano kopiranje, skeniranje i faksiranje. S maksimalnim kapacitetom od 850 listova papira formata A4 (s dodatnim postoljem) i-SENSYS MF9220Cdn može podnijeti radna opterećenja i u najzaposlenijim malim tvrtkama.

Sve-u-jednom spremnici u boji

Iskoristite pogodnosti trajnog, vrlo kvalitetnog ispisa. Svaki od četiri kompaktna spremnika sadrži toner, bubanj i jedinice za čišćenje – što smanjuje potrebe za održavanjem, a povećava pouzdanost. Zamjena je jednostavna i brza, s lakim umetanjem sprijeda.


Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije pročitajte na službenoj stranici proizvođača.


Želite li kupiti ovaj uređaj?

*ispunite formu ispod i poslat ćemo vam ponudu