Canon i-SENSYS MF9280Cdn

Funkcije: Ispis, kopiranje, skeniranje i faksiranje
Brzina: Do 21 ppm
Format: A4, Kasete i dodatno postolje: 60 do 120 g/m² Višenamjenski odlagač: 60 do 176 g/m² DADF: jednostrano skeniranje: 50 do 105 g/m², Obostrano skeniranje: 64 do 105 g/m²
Standardna oprema: DADF, fax, kopirka, Lan, printer, USB

Prospekt proizvoda

Unaprijedite komunikaciju zahvaljujući vrlo kvalitetnom ispisu u boji i povećajte produktivnost moćnom značajkom SEND. Ovaj kompaktni i robusni višenamjenski uređaj za obradu u boji idealan je za male radne grupe.

Prednosti

  • Višenamjenski laserski uređaj za rad u boji
  • Ispis i kopiranje brzinom od 21 ppm
  • Vrlo kvalitetan ispis u boji
  • Quick First-Print i energetska učinkovitost
  • Spreman za mrežu, ima podršku za PCL 5c/6 i PostScript Level 3
  • Skeniranje u email, mrežnu mapu i memorijski USB uređaj
  • Obostrani ispis, kopiranje, skeniranje i faksiranje

Detaljne značajke

Višenamjenski laserski uređaj za obradu u boji

Iskoristite pogodnosti vrhunskog ispisa, faksiranja, kopiranja i skeniranja u boji u jednom modernom uređaju koji štedi i novac i prostor.

Uštedite vrijeme, smanjite troškove energije

Naše tehnologije Quick First-Print omogućavaju ispis bez zagrijavanja, pa više nećete morati čekati na prvi ispis. Pisač kreće u akciju čim ga zatrebate. Uređaj i-SENSYS MF9280Cdn ima certifikat Energy Star i omogućava uštedu novca zahvaljujući maloj potrošnji energije

Izuzetna kvaliteta boje i čist crni tekst

Vaši ispisani dokumenti ostavljat će dojam zahvaljujući predivnim slikama u boji, privlačnoj grafici i oštrom tekstu. Ovaj uređaj ima mnoge napredne tehnologije koje se mogu pronaći i kod vrhunskih Canonovih uređaja za slikovnu obradu, čime omogućava najbolju kvalitetu boje.

Jednostavno umrežavanje

Ovaj uređaj spreman je za mrežu i ima podršku za PCL 5c, PCL 6 i PostScript Level 3 za laku integraciju u postojeće okruženje za ispis. Dijelite produktivne mogućnosti ispisa, skeniranja i faksiranja s računala (samo slanje) s cijelom radnom grupom. Udaljeno korisničko sučelje omogućava korisnicima i administratorima upravljanje statusom uređaja izravno iz internetskog preglednika.

Moćna značajka SEND

Ubrzajte i pojednostavite svoj tijek rada. Skenirajte i šaljite dokumente u boji brzo i lako putem emaila, mrežnog poslužitelja za datoteke, FTP poslužitelja, internetskog faksiranja ili USB memorije. Dokumente možete skenirati u veći broj digitalnih formata u što se ubraja i “Compact PDF” koji koristi jedinstvenu Canonovu tehnologiju za komprimiranje.

Vrhunska iskoristivost

Veliki TFT zaslon u boji od 3,5 inča (8,8 cm) s kotačićem za lako okretanje omogućava brz pristup svim funkcijama. Grafički izbornik orijentiran na ciljeve omogućuje brz i neometan rad.

Maksimiziranje produktivnosti

Smanjite troškove, uštedite papir i ispisujte profesionalne dokumente pomoću obostranog ispisa. Automatski obostrani ulagač papira (DADF) omogućuje brzo obostrano kopiranje, skeniranje i faksiranje. S maksimalnim kapacitetom od 850 listova papira formata A4 (s dodatnim postoljem) i-SENSYS MF9280Cdn može podnijeti radna opterećenja i u najzaposlenijim malim tvrtkama.

Višenamjenski spremnici u boji

Iskoristite pogodnosti trajnog, vrlo kvalitetnog ispisa. Svaki od četiri kompaktna spremnika sadrži toner, bubanj i jedinice za čišćenje – što smanjuje potrebe za održavanjem, a povećava pouzdanost. Zamjena je jednostavna i brza, s lakim umetanjem sprijeda.


Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije pročitajte na službenoj stranici proizvođača.


Želite li kupiti ovaj uređaj?

*ispunite formu ispod i poslat ćemo vam ponudu