Canon i-SENSYS MF4780w

Funkcije: Ispis, skeniranje, kopiranje, faksiranje
Brzina: Ispis i kopiranje velikom brzinom od 23 ppm
Format: A4
Standardna oprema: ADF, fax, kopirka, Lan, printer, USB, WiFi

Prospekt proizvoda

Uz podršku za Wi-Fi i povezivanje s mrežom, ovom crno-bijelom laserskom višenamjenskom uređaju lako se pristupa iz bilo kojeg dijela kuće ili ureda. Brz je, lako se koristi i energetski je učinkovit, što ga čini idealnim za povećanje produktivnosti.

Prednosti

  • Crno-bijeli laserski višenamjenski uređaj s podrškom za Wi-Fi i mrežu
  • Intuitivna nagibna upravljačka ploča i LCD zaslon
  • Ispis i kopiranje velikom brzinom od 23 ppm
  • Štedite vrijeme i novac uz energetsku učinkovitost vodeću na tržištu
  • Elegantan i kompaktan dizajn
  • Tihi način rada
  • Brzi ispis prve stranice

Detaljne značajke

Wi-Fi za lako dijeljenje

Ovaj crno-bijeli laserski višenamjenski uređaj ima podršku za Wi-Fi i mogućnost povezivanja s mrežom – idealno za dijeljenje u malim uredskim okruženjima bez neurednih kabela. Pisač, skener, fotokopirni uređaj i faks profesionalne kvalitete neprimjetno su integrirani i maksimalno povećavaju produktivnost.

Uređaj koji osigurava veću produktivnost

Jednostavan za rukovanje, čak i za početnike, model Carina 3 ima višenamjenski, nagibni zaslon koji se prilagođava vašem načinu rada. Ako uređaj namjeravate koristiti na stolu, ploča se može postaviti okomito, a ako preferirate stajati, ploča se može postaviti tako da gleda prema gore. Veliki LCD zaslon omogućava brz pregled potrebnih informacija. Kako bi se postigla veća učinkovitost, radni tijekovi skeniranja i kopiranja lako se postavljaju pomoću tipki za odabir jednim dodirom koje služe za slanje skenova u datoteku, a papir se štedi kopiranjem nekoliko slika na jedan list.

Brzi ispis i kopiranje

Crno-bijeli laserski uređaj ima brzinu ispisa i kopiranja od 23 ppm, što znači da nema čekanja dokumenata pokraj uređaja. Poboljšana rezolucija od 1200 x 600 dpi osigurava dokumente profesionalnog izgleda s velikom razinom detalja, uključujući oštar prikaz teksta i glatke grafike.

Štedite vrijeme i novac

Energetska učinkovitost vodeća na tržištu smanjit će potrošnju energije – i troškove – bez utjecaja na radne značajke. Uz TEC (tipična potrošnja energije) ocjenu vodeću u klasi, ovaj uređaj troši samo 1,4 W u stanju mirovanja, čime se smanjuje utjecaj na okoliš.

Moderan i kompaktan

Elegantni, moderni izgled modela Carina 3 odgovarat će svakom uredskom okruženju. Njegov moderni, kompaktni dizajn s mogućnošću bežičnog povezivanja znači da zauzima malo mjesta na radnoj površini i da se lako može smjestiti na gotovo bilo kojem mjestu.

Tihi način rada

Kako bi se postigao tihi način rada u svakom užurbanom okruženju, tihi način rada osigurava manju buku prilikom ispisa, tako da možete raditi bez ometanja.

Brzi ispis prve stranice

Nema čekanja dokumenata jer tehnologija Quick First-Print tvrtke Canon osigurava brzi ispis uređaja po izlazu iz stanja mirovanja.

Spremnik sve-u-jednom

Spremnik sve-u-jednom osigurava rad bez potrebe za održavanjem i povećava pouzdanost. Zamijenite originalni spremnik tvrtke Canon za laserske pisače – koji sadrži toner, bubanj i jedinice za čišćenje – u roku od nekoliko sekundi i vaš višenamjenski uređaj bit će kao nov. Spremnici potrebu za potrošnim materijalom svode na najmanju moguću mjeru i lako se recikliraju.


Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije pročitajte na službenoj stranici proizvođača.


Želite li kupiti ovaj uređaj?

*ispunite formu ispod i poslat ćemo vam ponudu