Canon i-SENSYS MF4890dw

Funkcije: Ispis, kopiranje, skeniranje, faksiranje
Brzina: Brzina crno-bijelog ispisa i kopiranja od 25 ppm
Format: A4
Standardna oprema: DADF, fax, kopirka, ladica, Lan, printer, USB, WiFi

Prospekt proizvoda

Uz podršku za Wi-Fi i mogućnost povezivanja s mrežom, ovaj kompaktni crno-bijeli laserski višenamjenski uređaj idealan je za dijeljenje iz bilo kojeg dijela kuće ili ureda. Lako se koristi, pruža automatski obostrani ispis, kopiranje i skeniranje koje povećava produktivnost.

Prednosti

  • Crno-bijeli laserski višenamjenski uređaj s podrškom za Wi-Fi i mrežu
  • Brzina crno-bijelog ispisa i kopiranja od 25 ppm
  • Automatski obostrani ispis, kopiranje i skeniranje
  • Nagibni zaslon i tipke za brzi odabir jednim dodirom
  • Energetska učinkovitost vodeća na tržištu štedi vrijeme i novac
  • Tihi način rada

Detaljne značajke

Bolja mogućnost povezivanja za lako dijeljenje

Ovaj kompaktni i moderni crno-bijeli višenamjenski uređaj, idealan za moderni ured, pruža praktičnost višenamjenskog korištenja profesionalnog pisača, skenera, fotokopirnog uređaja i faksa – sve značajke osmišljene su da savršeno rade zajedno. Uz podršku za Wi-Fi i mogućnost povezivanja s mrežom, značajke za povećanje produktivnosti jednostavno se dijele u kući ili uredu, uključujući korisniku prilagođeno mrežno skeniranje izravno na računalo. Uređaj se jednostavno povezuje s bežičnom mrežom, a dizajn koji štedi prostor omogućava vam da ovaj višenamjenski uređaj smjestite gotovo bilo gdje.

Brz, vrlo kvalitetan ispis

Nema čekanja na dokumente profesionalnog izgleda jer ovaj crno-bijeli laserski uređaj pruža ispis i kopiranje brzine od 25 ppm. Izuzetno visoka poboljšana rezolucija od 1200 x 600 dpi osigurava impresivno detaljne dokumente sa oštrim tekstom i grafikom glatkih sivih nijansi.

Štedite papir i vrijeme

Automatski dupleks ulagač dokumenata (DADF) za 50 listova omogućava obostrano kopiranje i skeniranje. Povećava produktivnost jer se obostrani dokumenti mogu skenirati u jednoj operaciji. Automatskim obostranim ispisom štedi se novac jer se koristi manje papira.

Povećana učinkovitost

Višenamjenski, nagibni zaslon omogućava prilagodbu modela Pegasus 2 vašem načinu rada. Ako uređaj namjeravate koristiti na stolu, ploča se može postaviti okomito, a ako preferirate stajati, ploča se može postaviti tako da gleda prema gore. Veliki LCD zaslon omogućava brz pregled potrebnih informacija. Tipke za brzi odabir jednim dodirom olakšavaju postavljanje radnih tijekova skeniranja i kopiranja, čak i za neiskusne korisnike, tako da je lako slati skenove u datoteku i štedjeti papir kopiranjem nekoliko slika na jedan list papira.

Energetska učinkovitost vodeća na tržištu

Smanjite troškove za energiju bez utjecaja na radne značajke pomoću tehnologije Quick First-Print tvrtke Canon. Zahvaljujući ovoj tehnologiji nema dugog čekanja dokumenata jer uređaj dovoljno brz za ispis iz stanja mirovanja. Uređaj troši malo energije, samo 1,4 W u stanju mirovanja, čime se smanjuje utjecaj na okoliš, i ima TEC (tipična potrošnja energije) ocjenu vodeću na tržištu.

Tihi način rada

Kako bi se postigao tihi način rada u svakom užurbanom okruženju, tihi način rada osigurava manju buku prilikom ispisa, tako da možete raditi bez ometanja.

Spremnik sve-u-jednom

Spremnici sve-u-jednom – koji kombiniraju toner, bubanj i jedinice za čišćenje radi rjeđeg održavanja i veće pouzdanosti – jamče manje potrošnog materijala i jednostavno recikliranje.


Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije pročitajte na službenoj stranici proizvođača.


Želite li kupiti ovaj uređaj?

*ispunite formu ispod i poslat ćemo vam ponudu