Najam uređaja + ispisna rješenja

Ukoliko imate firmu i imate potrebu za više multifunkcijskih uređaja onda je najam s ispisnim riješenjima idealan za vas. Od nas iznajmljujete uređaje i server s kojim će uređaji biti povezani. U svakom trenutku imate uvid o broju ispisa za cijelu firmu ali i za svakog zaposlenika koji pristupa printu sa svojim podatcima. Ovakvo riješenje vam donosi sigurnost, prouktivnost, statistiku i ono najvažnije – uštedu koja iznosi i do 40%. Mnoge firme s velikim brojem zaposlenika imaju mnoštvo uređaja(različitih proizvođača) za ispis, kopiranje i faksiranje što povećava troškove održavanja, nabavke tonera, što na kraju donosi veliku cijenu ispisa po stranici. Uz naše sisteme možete napraviti veliku uštedu i to iz više razloga.

Kako ispisna riješenja donose uštede?

 

Opcije ispisnih riješenja

Nudimo vam dvije opcije za ispisna riješenja, a ovise o vrsti uređaja koje odaberete. Za Canon uređaje tu je uniFLOW menadžment za ispis i kontrolu troškova, dok za Develop uređaje tu je Ysoftov SafeQ. U svakoj od opcija kod vas se postave uređaji i server koji kontrolira korisnike i rad uređaja. Server dozvoljava printanje, kopiranje i faksiranje samo osobama kojima je napravljen račun, a moguća su razna ograničenja za svakog korisnika poput stavljanja da korisnik može printati samo crno bijeli, da može printati samo u određenim satima.

 

uniFLOW

uniFLOW_rev_banner

uniFlow je management za ispisna riješenja namijenje Canon uređajima, a razvila ga je firma NTWare koja je u vlasništvu Canon grupe. Ova solucija vam omogućuje siguran rad sa statistikom za cijelu firmu i za svakog pojedinca. Software je napravljen za Canon uređaje, no moguće je koristiti i druge uređaje uz pomoć embediranih appleta.

Što sve donosi uniFlow:

 

Brošura za uniFLOW: uniflow sigurno printanje

Pogledajte video:

 

SafeQ

SafeQ je solucija management kontrolu printanja, skeniranja i kopiranja. Pruža visoku razinu sigurnosti, štednju novca, štednju prirodnih resursa i veće pogodnosti za korisnike. Korisnicima administrator može dopuštati ili uskratiti neke funkcije te isto tako ograničiti print, kopiranje ili skeniranje. Isto tako može se staviti da korisnik može na primjer printati samo crno bijelo ili da može i u boji. Ovakvim korištenjem kontrolira se broj ispisa i što se sve ispisuje, a u svakom trenutku se može provjeriti koliko je koji korisnik napravio printanja, kopiranja i skeniranja. Svaki korisnik ima svoju karticu ili lozinku za autentifikaciju.

Što sve donosi SafeQ:

 

Pogledajte video:

Pošaljite nam upit

Vaše ime (obavezno)

Naziv firme

Broj telefona/mobitela (obavezno):

Vaš Email (obavezno)

Adresa

Predmet

Vaša Poruka

captcha

Unesite captcha kod sa slike iznad:

Kontakt podatci

Ulica Jablanova 43
31000 Osijek

OIB 73175348971
MB 1576526
IBAN HR1823600001101381599

Prodajno – servisni centar 

Prijava servisa: 031 20 44 44
Prodaja, najam: 031 21 59 59

Telefax: 031 21 59 60

Možete nas kontaktirati i e-mailom: [email protected]