Najam uređaja

Nudimo vam uslugu najma multifunkcijskih uređaja prema vašim potrebama. Vršimo analizu vaših potreba te Vas savjetujemo o najefikasnijoj i najpovoljnijoj soluciji. Implementiramo naše uređaje u vaše okruženje i dajemo Vam upute za korištenje.

Odaberite vrstu najma

Ukoliko imate potrebu za poboljšanjem u komunikaciji s poslovnim dokumentima, načinom ispisa dokumenata ili vam jednostavno treba multifunkcijski uređaj, sve Vam to nudimo kroz našu uslugu najma uređaja. Najmom ostvarujete značajne uštede na ispisu dokumenata, a kompletna briga oko rada uređaja i potrošnje tonera postaje naša.

Ukoliko imate firmu i imate potrebu za više multifunkcionalnih uređaja onda je najam s ispisnim riješenjima idealan za vas. Od nas iznajmljujete uređaje i server s kojim će uređaji biti povezani. U svakom trenutku imate uvid o broju ispisa za cijelu firmu ali i za svakog zaposlenika koji pristupa printu sa svojim podatcima. Ovakvo riješenje vam donosi sigurnost, produktivnost, statistiku i ono najvažnije - uštedu koja iznosi i do 40%.

RTEmagicC_logo_uniflow_03.pngysoft-150