Canon i-SENSYS LBP6020B

Funkcije: Ispis
Brzina: 18 str/min, vrijeme prvog ispisa 7,8 s
Format: A4
Standardna oprema: printer, USB

Prospekt proizvoda

Cijenom pristupačan crno-bijeli laserski pisač koji štedi prostor i savršen je za osobnu uporabu. Pružajući kvalitetne ispise koje ne treba održavati, ovaj uređaj koji štedi energiju lako se koristi i izuzetno je tih.

Prednosti

  • Dizajn za uštedu prostora
  • 18 str/min, vrijeme prvog ispisa 7,8 s
  • Energetski učinkovit
  • Tih rad
  • Spremnik sve-u-jednom za rad bez potrebe za održavanjem

Detaljne značajke

Kompaktan i štedi prostor

Dizajniran tako da pristaje na radnom stolu, ovaj kompaktni i cijenom pristupačan crno-bijeli laserski pisač savršen je za osobnu uporabu. Njegov elegantni dizajn koji štedi prostor uključuje poklopac odlagača za papir koji se uvlači, a dimenzije su mu samo 359 x 249 x 198 mm (Š x D x V)

Produktivne radne značajke

Iskoristite prednosti profesionalnih brzina laserskog ispisa od 18 ppm. Tehnologija Quick First-Print tvrtke Canon osigurava brzi oporavak iz stanja mirovanja, a uz vrijeme prvog ispisa od samo 7,8 sekundi brzo se možete vratiti važnim stvarima, bez čekanja ispisa.

Izuzetna laserska kvaliteta

Isporučujte najoštriji i najčišći tekst te najdetaljnije grafike zahvaljujući razlučivosti ispisa od 2400 x 600 dpi i automatskom poboljšanju slike. Naš MS (magnetni sferični) toner posebno je razvijen za optimalne rezultate ispis za ispisom.

Učinkovit i tih

Ovaj energetski učinkovit pisač troši tek 0,8 W u stanju mirovanja. Praktična prednja sklopka napajanja čini isključivanje lakim, pa se na taj način dodatno smanjuju troškovi potrošnje energije. Zahvaljujući Canonovom jedinstvenom dizajnu motora uređaj i-SENSYS LBP6020B je tih u stanju pripravnosti i izuzetno tih tijekom rada, što znači da ćete se moći usredotočiti na svoj rad bez ometanja.

Spremnik sve-u-jednom

Sve-u-jednom spremnik s tintom koji se može reciklirati osigurava rad bez potrebe za održavanjem te stalni kvalitetni ispis. Zamijenite kompaktni spremnik s tintom, koji sadrži toner, bubanj i jedinice za čišćenje, u roku od nekoliko sekundi originalnim Canon spremnikom za tintu za laserske pisače i vaš pisač bit će kao nov.


Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije pročitajte na službenoj stranici proizvođača.


Želite li kupiti ovaj uređaj?

*ispunite formu ispod i poslat ćemo vam ponudu

Vaše ime (obavezno)

Naziv firme

Broj telefona/mobitela (obavezno):

Vaš Email (obavezno)

Adresa

Dodatna pitanja

captcha

Unesite captcha kod sa slike iznad:


Skripta d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške u specifikacija, slikama i opisu proizvoda.