Canon i-SENSYS LBP6310dn

Funkcije: Ispis
Brzina: 33 ppm
Format: A4
Standardna oprema: ladica, Lan, printer, USB

Prospekt proizvoda

Ovaj kompaktni crno-bijeli laserski pisač s podrškom za mrežu i funkcijom obostranog ispisa održava produktivnost i pruža radne značajke koje zahtijevaju male i srednje tvrtke.

Prednosti

  • Kompaktni crno-bijeli laserski pisač s ispisom brzine 33 ppm
  • Automatski obostrani ispis
  • Podrška za mrežu
  • Kratko vrijeme do prvog ispisa
  • Nema čekanja uz tehnologiju brzog prvog ispisa
  • Razlučivost ispisa do 2400 x 600 dpi
  • Maks. kapacitet za 800 listova

Detaljne značajke

Štedite vrijeme i povećajte produktivnost

Male i srednje tvrtke koje mnogo ispisuju uvjerit će se da je model LBP6310dn idealan za povećanje produktivnosti. Pružajući crno-bijeli laserski ispis brzine od 33 ppm i vrijeme do prvog ispisa od 6 sekundi ili manje, model LBP6310dn pomaže timovima da rade brzo i bez nepotrebnih kašnjenja.

Napravljen za odličan rad

Izdržljiv dizajn pomaže u osiguravanja pravovremenog dovršenja važnih zadataka. Model LBP6310dn ima kasetu za 250 listova i odlagač za 50 listova kao dio standardne opreme. Dodatna kaseta za 500 listova pruža ukupnu zalihu papira od 800 listova, što osigurava duže vrijeme između dodavanja papira. Zahvaljujući korisniku prilagođenom dizajnu koji štedi prostor, pisač se praktično može smjestiti u užurbana poslovna okruženja. Automatski obostrani ispis omogućava izradu dokumenata profesionalnog izgleda uz istovremenu uštedu vremena i novca.

Dosljedno odlični rezultati

Model LBP6310dn pruža razlučivost ispisa do 2400 x 600 dpi uz tehnologiju Automatic Image Refinement (AIR). To daje dragocjenu prednost brzog ispisa jasnih, preciznih dokumenata uz superiornu kvalitetu slike.

Podrška za mrežu omogućava jednostavnu integraciju i rad

Model LBP6310dn obuhvaća ugrađeno mrežno sučelje. Kao rezultat toga, može se brzo i jednostavno integrirati u mrežu, što ovaj pisač čini idealnim za dijeljenje unutar malih tvrtki i radnih grupa. Udaljeno korisničko sučelje (RUI) omogućava udaljeni nadzor modela LBP6310dn i upravljanje njime.

Jednostavno i isplativo održavanje

Spremnik “sve u jednom” koji ne zahtijeva održavanje pomaže vam da stalno postižete vrlo kvalitetan ispis. Spremnik sve-u-jednom – koji sadrži toner i sve osnovne dijelove – može se zamijeniti u roku od nekoliko sekundi. Ne morate brinuti o neredu i održavanju – dobit ćete samo trajnu kvalitetu. Dostupan je i spremnik s tonerom velike iskoristivosti koji vam omogućuje ispisivanje znatno više od dvostruke količine stranica.

Dizajn koji štedi energiju

Model LBP6310dn omogućava uštedu energije bez kompromisa po pitanju radnih značajki. TEC* vrijednost od samo 1,9 kwh tjedno te impresivne razine potrošnje energije od 9 W u stanju pripravnosti i 1 W u stanju mirovanja pomažu u smanjenju emisije ugljikovih spojeva, podržavaju ciljeve vezane uz zaštitu okoliša i smanjuju troškove rada. Auto Shutdown Tool dodatno poboljšava energetsku učinkovitost pisača.


Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije pročitajte na službenoj stranici proizvođača.


Želite li kupiti ovaj uređaj?

*ispunite formu ispod i poslat ćemo vam ponudu

Vaše ime (obavezno)

Naziv firme

Broj telefona/mobitela (obavezno):

Vaš Email (obavezno)

Adresa

Dodatna pitanja

captcha

Unesite captcha kod sa slike iznad:


Skripta d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške u specifikacija, slikama i opisu proizvoda.