Canon imageRUNNER ADVANCE C5030i

RABLJENI UREĐAJ
Funkcije: Ispis, kopiranje i skeniranje
Brzina: od 30 ppm u boji i crno-bijelo
Format: A4 i A3
Oprema: DADF, kopirka, LAN, Printer, USB

Prospekt proizvoda

imageRUNNER ADVANCE C5030i kompaktno je rješenje za upravljanje dokumentima za tvrtke koje zahtijevaju izvanrednu isplativost i odličnu komunikaciju.

Prednosti

  • Produktivan ispis brzinom od 30 ppm u boji i crno-bijelo
  • Intuitivno korisničko sučelje
  • Višenamjenski uređaj koji nudi ispis, kopiranje, skeniranje i faksiranje
  • Štedi prostor zahvaljujući ugrađenom dorađivaču
  • Zapanjujuća kvaliteta ispisa
  • Moćne funkcije za integraciju

Detaljne značajke

Kao dio revolucionarne nove serije, imageRUNNER ADVANCE C5030i potpuno je integrirano rješenje za upravljanje dokumentima dizajnirano tako da se uklapa u sve faze životnog ciklusa dokumenta, dok istovremeno štiti vaše povjerljive informacije i okoliš.
Kompaktan dizajn s opcijama za ispis, kopiranje, skeniranje i faksiranje te unutrašnji dorađivač koji štedi prostor čine ga popularnim izborom.

Jednostavan za upotrebu i prilagodljiv

C5030i ima veliki nagibni 8,4-inčni SVGA zaslon u boji visoke rezolucije s jednostavnim sustavom upravljanja pomoću ikona koji olakšava rad. Korisnici mogu podesiti broj tipaka na zaslonu i čak pozadinu uz izbor od 8 pozadina koje će odgovarati svakom uredu. Složeni ili uobičajeni zadaci mogu se obavljati izvršavati jednim pritiskom na tipku tako da se izrade osobni tijekovi rada.

Produktivan i vrlo kvalitetan ispis

C5030i pruža najoštrije i najživopisnije ispise u boji koje možete zamisliti. Bez obzira ispisujete li u boji ili crno-bijelo, uređaj radi brzinom od 30 ppm. Opsežna kompatibilnost s medijima i cijeli niz moćnih funkcija za završnu obradu osiguravaju bezbroj načina za poboljšanje komunikacije.

Učinkovita suradnja i transformacija

Brzine skeniranja do 100 ipm korisnicima omogućuju brzo i lako skeniranje u razna odredišta, kao što su e-mail, FTP i zajedničke mape. Tu je i mogućnost integracije u uredske sustave kao što je Microsoft SharePoint™. Prilagodljiva podrška za formate datoteka – kao što su PDF, PDFa1b, OOXML, PDF koji se može pretraživati i kompaktni PDF – poboljšava mogućnosti korištenja dokumenata i povećava produktivnost. Štoviše, opcija Adobe Reader Extensions PDF omogućuje jednostavno označavanje i pregled skeniranih dokumenata pomoću programa Adobe Reader – što je mnogo učinkovitije od korištenja sporijih tijekova rada zasnovanih na papiru.

Učinkovit i siguran

Dostupni su razni alati za bolju kontrolu troškova, npr. ograničavanjem pristupa samo određenim funkcijama uređaja. Cijeli skup značajki služi za zaštitu dokumenata tijekom njihovog životnog ciklusa, kao što su sigurnosni vodeni žig, prenosivi tvrdi disk, šifriranje podataka i autorizacija uređaja.

Revolucionarne dostignuća u zaštiti okoliša

Serija imageRUNNER ADVANCE prva koristi vrhunsku bio-plastiku otpornu na vatru i zadovoljava ekološke standarde, kao što su Energy Star i RoHS, manjom potrošnjom energije. Uvođenjem funkcije obostranog ispisa smanjuje se potrošnja energije.


Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije pročitajte na službenoj stranici proizvođača.


Želite li kupiti ovaj uređaj?

*ispunite formu ispod i poslat ćemo vam ponudu

Vaše ime (obavezno)

Naziv firme

Broj telefona/mobitela (obavezno):

Vaš Email (obavezno)

Adresa

Dodatna pitanja

captcha

Unesite captcha kod sa slike iznad:


Skripta d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške u specifikacija, slikama i opisu proizvoda.