Canon PIXMA MX925

Funkcije: Ispis, skeniranje, kopiranje, faksiranje
Brzina: 15 ipm crno-bijelo/10 ipm u boji
Format: A4
Standardna oprema: ADF, fax, kopirka, ladica, Lan, printer, USB, WiFi

Prospekt proizvoda

Snažan i produktivan višenamjenski uređaj s 5 tinti koji pruža mogućnost upotrebe XL i XXL spremnika s tintom, Wi-Fi, Ethernet i automatski obostrani ulagač dokumenata kapaciteta 35 stranica. Napredno upravljanje medijima uz odlagač za papir kapaciteta 250 listova, obostrani ispis i izravni ispis na disk.

Prednosti

  • Snažan i produktivan uredski višenamjenski uređaj
  • Automatski obostrani ulagač dokumenata kapaciteta od 35 stranica za skeniranje, kopiranje i faksiranje
  • Vrhunski ispisi uz sustav s 5 zasebnih tinti s opcionalnim XL spremnicima s tintom
  • Ispisujte do 1000 crno-bijelih stranica uz opcionalni XXL spremnik s tintom za crno-bijeli ispis
  • Praktičan odlagač za papir velikog kapaciteta od 250 listova
  • Veliki, intuitivni TFT zaslon u boji veličine 7,5 cm (3,0”) koji ima ploču s dvostrukom funkcijom (Dual Function Panel)
  • Brzi ispis uz A4 ISO ESAT – 15 ipm crno-bijelo/10 ipm u boji
  • Ispis s pametnih telefona/tableta ili skeniranje na njih. Podrška za Apple AirPrint
  • Podrška za Google Cloud Print i ispis s interneta uz PIXMA Cloud Link
  • Napredno upravljanje medijima uz izravan ispis na disk i obostrani ispis

Detaljne značajke

Snažan i produktivan višenamjenski uređaj

Ovaj vrhunski višenamjenski uređaj s podrškom za mrežu osigurava veliku produktivnost koju svi mogu dijeliti. Wi-Fi i Ethernet veza omogućavaju vam ispis, skeniranje, kopiranje i faksiranje s gotovo bilo kojeg mjesta u uredu ili kod kuće. Podrška za Apple AirPrint omogućava vam izravan ispis s iPad i iPhone uređaja.

Napredno rukovanje medijima

Automatski skenirajte, kopirajte ili faksirajte velike obostrane dokumente pomoću potpuno integriranog automatskog obostranog ulagača dokumenata kapaciteta 35 stranica. Odlagač velikog kapaciteta od 250 listova znači da ćete manje vremena provesti ulažući papir, dok automatski obostrani ispis smanjuje količinu papira koja se upotrebljava. Dvije prednje kasete za papir znače da istovremeno možete ulagati dvije vrste medija, a osim toga možete i ispisivati izravno na diskove na koje se može ispisivati.

Ekonomični pojedinačni spremnici s tintom

Kako bi se postigla veća ekonomičnost, ovaj višenamjenski uređaj ima 5 pojedinačnih tinti, tako da trebate zamijeniti samo onu boju koja se potroši, čime se postiže učinkovitiji ispis. Opcionalni isplativi XL i XXL spremnici s tintom omogućavaju ispis više stranica u odnosu na standardne spremnike pa ih ne treba često mijenjati – idealno ako mnogo ispisujete. XXL spremnik omogućava ispis do 1000 stranica.

Izuzetno kvalitetne značajke koje osiguravaju brz rad

Tehnologija FINE tvrtke Canon s kapima tinte od minimalnih 1 pl omogućava razlučivost ispisa od 9600 dpi za nevjerojatno detaljne fotografije u boji. Uživajte u velikim brzinama ispisa od 15 ipm crno-bijelo ili 10 ipm u boji. Ispisujte profesionalne fotografije bez obruba veličine 10 x 15 cm za približno 21 sekundu ili kopirajte A4 stranicu u roku od samo 12 sekundi.

PIXMA Cloud Link

Ispisujte Google dokumente, Gmail poruke, fotografije i PDF privitke s gotovo bilo kojeg mjesta koristeći Google Cloud Print. Izrađujte kalendare, preuzimajte uredske materijale i druge predloške izravno iz usluge PIXMA Cloud. Bolje iskoristite pisač i ispisujte izravno s interneta. Ispisujte fotografije u roku od nekoliko sekundi sa servisa CANON iMAGE GATEWAY ili Google Picasa albuma na mreži bez upotrebe računala.

Podrška za pametni telefon i tablet

Aplikacija Easy-PhotoPrint tvrtke Canon pruža prilagodljivost ispisa s mobilnih uređaja ili čak skeniranja na njih, s bilo kojeg mjesta u uredu. Podrška za Apple AirPrint znači da možete ispisivati i fotografije, poruke e-pošte, web-stranice i druge dokumente izravno s uređaja iPhone, iPad i iPod touch.

Rad prilagođen korisniku

Veliki TFT zaslon dijagonale 7,5 cm olakšava pregled odabranih funkcija i slika. Ploča s dvostrukom funkcijom (Dual Function Panel) ima tipke s LED osvjetljenjem koje imaju dvostruku funkciju. Te tipke mijenjaju izgled ovisno o odabranom načinu rada, pojednostavljujući kretanje kroz značajke.


Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije pročitajte na službenoj stranici proizvođača.


Želite li kupiti ovaj uređaj?

*ispunite formu ispod i poslat ćemo vam ponudu

Vaše ime (obavezno)

Naziv firme

Broj telefona/mobitela (obavezno):

Vaš Email (obavezno)

Adresa

Dodatna pitanja

captcha

Unesite captcha kod sa slike iznad:


Skripta d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške u specifikacija, slikama i opisu proizvoda.