Canon PIXMA iX6850

Funkcije: Ispis
Brzina: A4 ISO ESAT – 14,5 ipm crno-bijelo / 10,4 ipm u boji
Format: A4
Standardna oprema: ladica, printer, WiFi

Prospekt proizvoda

Ovaj A3+ uredski pisač odličnih radnih značajki ima Wi-Fi i Ethernet vezu te pruža ispis s mobilnih uređaja. 5 zasebnih spremnika s tintom osiguravaju izradu vrhunskih poslovnih dokumenata i fotografija.

Prednosti

  • Izuzetno kompaktni A3+ poslovni pisač odličnih radnih značajki
  • Jednostavno dijeljenje uz bežičnu i Ethernet vezu
  • Ispis vrhunske kvalitete bez nepotrebne potrošnje uz sustav 5 zasebnih spremnika s tintom
  • Izuzetno brz ispis dokumenata: A4 ISO ESAT – 14,5 ipm crno-bijelo / 10,4 ipm u boji
  • Ispisujte više za manje novca uz opcionalne XL i XXL spremnike s tintom

Detaljne značajke

Kompaktni A3+ uredski pisač

Moderan i izuzetno kompaktan A3+ pisač odličnih radnih značajki s 5 zasebnih spremnika s tintom pruža ispis dokumenata i fotografija izuzetne kvalitete. Idealno je stolno rješenje za ispis velikih proračunskih tablica iz programa Excel, poslovnih postera i fotografija.

Napredno povezivanje

Wi-Fi i Ethernet veze omogućavaju jednostavno dijeljenje između više računala u uredskoj mreži. Preuzmite aplikaciju PIXMA Printing Solutions tvrtke Canon za ispis s pametnih uređaja. Uključena je i podrška za Apple AirPrint i Google Cloud Print.

Vrhunska kvaliteta

Sustav s 5 zasebnih tinti obuhvaća pigmentnu crnu tintu za jasan, oštar tekst i tinte na bazi topivih bojila za predivne slike poput onih iz fotografskog laboratorija. Osim toga, ispis je učinkovitiji jer trebate zamijeniti samo onu boju koja se potroši.

Brz ispis

Nema čekanja predivnih ispisa. Zahvaljujući tehnologiji FINE tvrtke Canon, ovaj pisač ispisuje A4 dokumente brzinom od 14,5 ipm crno-bijelo i 10,4 ipm u boji, a može ispisivati fotografije bez obruba veličine 10 x 15 cm poput onih iz fotografskog laboratorija za pribl. 36 sekundi.

Uštedite uz XL spremnike s tintom

Ispisujte više za manje novca. Opcionalni XL spremnici s tintom pružaju ispis znatno više stranica, a time i uštedu od 30% po stranici u usporedbi sa spremnicima s tintom standardne veličine. Opcionalni XXL spremnik s pigmentnom crnom tintom omogućava ispis do 1000 stranica crno-bijelo.

Ekskluzivan sadržaj

Uživajte u pristupu velikom izboru kreativnih sadržaja profesionalne kvalitete uz CREATIVE PARK PREMIUM. Jednostavno izrađujte i ispisujte postere i poslovne dokumente koristeći predloške iz ekskluzivne usluge Solution Templates.


Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije pročitajte na službenoj stranici proizvođača.


Želite li kupiti ovaj uređaj?

*ispunite formu ispod i poslat ćemo vam ponudu

Vaše ime (obavezno)

Naziv firme

Broj telefona/mobitela (obavezno):

Vaš Email (obavezno)

Adresa

Dodatna pitanja

captcha

Unesite captcha kod sa slike iznad:


Skripta d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške u specifikacija, slikama i opisu proizvoda.