Canon iR3245N

RABLJENI UREĐAJ
Funkcije: ispis, kopiranje, skeniranje
Brzina: od 45 stranica u minuti
Format: A4 i A3
Oprema: DADF, kopirka, LAN, Printer, USB

Prospekt proizvoda

Za užurbane urede iR3245N pruža savršenu ravnotežu između visoke učinkovitosti i isplative, višenamjenske izvedbe.

Prednosti

  • Višenamjenski, bežični ispis visoke kvalitete
  • Učinkovito upravljanje i kontrola troškova
  • Poboljšana sigurnost
  • Profesionalna završna obrada dokumenata
  • Proširena kompatibilnost softvera za dodatnu učinkovitost
  • Štedi energiju i odgovoran je prema okolišu

Detaljne značajke

Produktivna komunikacija

Budući da kombinira komplet moćnih značajki, isplativost i sigurnosnu kontrolu, iR3245N je bežični, višefunkcijski uređaj za tvrtke koje misle na budućnost.Umjesto da ured zatrpate brojnim uređajima, uz iR3245N uštedjet ćete prostor jer to je kompaktno, višefunkcijsko rješenje koje vam pomaže učinkovito ispisivati, kopirati, skenirati i slati dokumente. Bilo da upravljate uređajem za svojim radnim stolom ili putem njegovog velikog, jasnog TFT dodirnog zaslona u boji, iR3245 vam učinkovitu komunikaciju bez napora stavlja nadohvat ruke. Po potrebi se može ugraditi čak i sustav za aktivaciju glasom.Izradite dokumente visoke kvalitete uz oštar i čist ispis pri vrhunskih 1200 dpi i brzinom od 45 stranica u minuti koristeći PS/PCL ili jedinstveni protokol UFRII tvrtke Canon za povećanje brzine obrade na mreži. Mogućnost profesionalne završne obrade i prilagodljiva opskrba papirom pojednostavljuju izradu uvezanih izvješća, dojmljivih brošura i ponuda na medijima raznih vrsta i veličina.Dokumenti se mogu i skenirati u boji, trenutno kodirati i zatim prosljeđivati sigurno kao PDF datoteke korištenjem usluge i-Send tvrtke Canon na razna mjesta – poput mapa na mreži, adresa e-pošte i pretinaca e-pošte.

Stroga kontrola troškova

U današnje vrijeme kontrola troškova vrlo je važna, a uz iR3245N ona je visoko na popisu prioriteta. Uz dodatni softver uniFLOW tvrtke Canon dobit ćete detaljan uvid u to tko što ispisuje, gdje i koliko to košta. Omogućuje automatsko prosljeđivanje ispisa na najpristupačniji uređaj na mreži ili upravljanje količinom ispisa svakog odjela.

Pouzdan i siguran

Pristup uređaju može se kontrolirati lozinkama, postupkom prijave u mrežu tvrtke ili čak otiskom prsta. Dokumenti se mogu čuvati u sigurnim pretincima e-pošte dok odgovarajući korisnik ne bude spreman za ispis na uređaju. Dokumenti se mogu i kodirati prije slanja drugima, a mogu se koristiti i sigurnosni vodeni žigovi. Sadržaj tvrdih diskova uređaja po potrebi se može izbrisati ili kodirati, a “dnevnici zadataka” sakriti.

Jednostavno za IT odjel

iR3245N isporučuje se “spreman za mrežu” tako da je instaliranje na mrežu jednostavan zadatak. Korištenje iW upravljačke ploče (iWMC) tvrtke Canon omogućuje centralizirano, udaljeno upravljanje uređajem iR3245N i svim umreženim uređajima.


Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije pročitajte na službenoj stranici proizvođača.


Želite li kupiti ovaj uređaj?

*ispunite formu ispod i poslat ćemo vam ponudu

Vaše ime (obavezno)

Naziv firme

Broj telefona/mobitela (obavezno):

Vaš Email (obavezno)

Adresa

Dodatna pitanja

captcha

Unesite captcha kod sa slike iznad:


Skripta d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške u specifikacija, slikama i opisu proizvoda.