Canon iRC2380i

RABLJENI UREĐAJ
Funkcije: Ispis, kopiranje, skeniranje
Brzina: 23 str./min u boji i crno-bijelo
Format: A4 i A3
Oprema: DADF, kopirka, LAN, Printer, USB

Prospekt proizvoda

Kompaktan, višenamjenski i nevjerojatno učinkovit iRC2380i omogućuje vam atraktivnu komunikaciju u boji.

Prednosti

  • Kompaktan, višenamjenski pisač za odjele
  • Učinkovit ispis 23 str./min u boji i crno-bijelo
  • Automatic Colour Sensing (ACS) znači da plaćate boju samo kada je koristite
  • Opcije profesionalne završne obrade
  • Napredna sigurnost i kontrola troškova

Detaljne značajke

Sve što vam treba – uz više boje

Ostavite bolji dojam komunikacijom u boji koju vam omogućuje nevjerojatno učinkovit iRC2380i. Ovaj kompaktan, višenamjenski mrežni uređaj s opcijom bežičnog LAN-a služi kao centralna sabirnica za svu vašu komunikaciju. Omogućuje vrlo brzo i nevjerojatno pouzdano snimanje i slanje informacija te upravljanje njima.

Boja koja zauzima manje mjesta

Prilikom izbora uređaja za ispis koji će poboljšati vašu učinkovitost u uredu, važno je odabrati uređaj koji je opremljen svim značajkama koje su potrebne za izvršavanje zadatka, koji neće opteretiti vaš proračun i neće zauzeti previše prostora u vašem uredu. Canon iRC2380Ci je pametno rješenje pristupačne cijene koje učinkovitu komunikaciju u boji stavlja na raspolaganje svima, kao izuzetno kompaktan višenamjenski uređaj.I zahvaljujući sustavu Auto Colour Sensing System (automatsko prepoznavanje boje) tvrtke Canon, iRC2380Ci automatski prepoznaje dokumente koji su u boji i one koji nisu te za svaki dokument koristi odgovarajući način ispisa, olakšavajući određivanje cijene po stranici i smanjenje troškova.

Produktivna, profesionalna boja

iRC2380i dokumente ispisuje brzinom od nevjerojatne 23 stranice u minuti – bez obzira ispisujete li crno-bijele dokumente ili one u boji! Svaki put možete očekivati izuzetnu kvalitetu ispisa zahvaljujući toneru visoke kvalitete tvrtke Canon, a odabrati možete različite medije i završnu obradu kako biste izradili izvješća, dokumente, prijedloge, prezentacije, brošure, u stvari, sve što je potrebno da svoje materijale učinite boljima od konkurentskih.Možete čak i skenirati dokumente pomoću uvlakača listova te ih odmah poslati – u mrežne mape, na adrese e-pošte i u poštanske pretince.

Isplativa boja

Dostupan je velik broj moćnih alata koji vam omogućuju strogu kontrolu troškova. Korištenjem značajke iWAM MEAP tvrtke Canon možete procijeniti tko što ispisuje, gdje i koliko vas to košta. Tehnologija AMS koja je dio softvera uniFLOW Output Manager omogućuje vam ograničavanje pristupa određenim funkcijama, npr. ispisu, kopiranju, skeniranju i faksiranju, za korisnika, grupu ili odjel.

Sigurna i pouzdana boja

Kako biste ostvarili veću razinu sigurnosti, uređaj se može kontrolirati lozinkama, prijavom, pa čak i otiscima prstiju. U povjerljive dokumente mogu se ugraditi tajni vodeni žigovi kako bi se spriječilo njihovo kopiranje, a sadržaj tvrdih diskova može se kodirati ili izbrisati.Osim što vam omogućuje smanjenje troškova, jedinstvena funkcija e-Maintenance tvrtke Canon automatski nadzire vaše uređaje i njihov status te šalje izvješća servisnim centrima i partnerima tvrtke Canon pa ne morate brinuti o stalnom nadzoru.


Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije pročitajte na službenoj stranici proizvođača.


Želite li kupiti ovaj uređaj?

*ispunite formu ispod i poslat ćemo vam ponudu

Vaše ime (obavezno)

Naziv firme

Broj telefona/mobitela (obavezno):

Vaš Email (obavezno)

Adresa

Dodatna pitanja

captcha

Unesite captcha kod sa slike iznad:


Skripta d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške u specifikacija, slikama i opisu proizvoda.