Canon imageRUNNER 2520i

RABLJENI UREĐAJ
Funkcije: Ispis, kopiranje, skeniranje
Brzina: do 20 ppm
Format: A4 i A3
Oprema: DADF, kopirka, LAN, Printer, USB

Prospekt proizvoda

Ovaj kompaktni uređaj malim i srednjim radnim grupama nudi cijenom pristupačno crno-bijelo kopiranje/ispis brzinom do 20 ppm/cpm, skeniranje u boji i naprednu digitalnu funkciju slanja. Uz intuitivni zaslon osjetljiv na dodir, izvrsnu energetsku učinkovitost i opcionalni unutarnji dorađivač, ovaj uređaj štedi vrijeme i smanjuje troškove.

Prednosti

  • Ispis, kopiranje, skeniranje, slanje i opcionalno faksiranje
  • Do 20 ppm
  • Maksimalni kapacitet papira do 2000 listova
  • Intuitivni zaslon osjetljiv na dodir
  • Opsežne konfiguracijske opcije
  • Podrška za mrežu, PCL i opcionalni PS
  • Energetski efikasan
  • Kompatibilnost sa softverima uniFLOW i e-Maintenance

Detaljne značajke

Napredna produktivnost

Svakodnevni zahtjevi brzog crno-bijelog ispisa zadovoljavaju se zahvaljujući brzinama do 20 ppm i izuzetno brzom aktivacijom iz stanja mirovanja. U kombinaciji s kapacitetom od 2000 listova papira, ovi višefunkcionalni pisači (Multifunctional Printers – MFP) idealni su za zaposlene male i srednje radne grupe s velikom količinom poslova ispisa i kopiranja.Veliki zaslon osjetljiv na dodir s intuitivnim izbornicima seriju imageRUNNER 2500 čini jednostavnom za korištenje, što korisnicima omogućuje uštedu vremena i obavljanje više posla. Funkcija slanja u boji omogućava brzo i učinkovito skeniranje u boji izravno u razna odredišta. Osim toga, ovi modeli nude praktično skeniranje izravno na USB memoriju.

Kontrola troškova

Kompatibilnost sa softverskim rješenjem uniFLOW tvrtke Canon pruža veću transparentnost troškova, omogućavajući vam praćenje i naplatu specifičnih zadataka ispisa za pojedince, odjele, lokacije ili projekte.Kompatibilnost sa softverom e-Maintenance tvrtke Canon dodatno poboljšava vrijeme rada kroz udaljenu dijagnostiku, automatizirano očitavanje mjerenja i nadzor potrošnih materijala u svrhu smanjenja vremena potrošenog na administraciju. Uz pojedinačnu naplatu po kopiji plaćate samo ono što ispišete, što vam pruža bolju kontrolu troškova.

Sigurnost

Ugrađena sigurnosna značajka znači da se ispis zadržava dok se odgovarajući korisnik ne identificira pomoću PIN broja. Time se sprječava nakupljanje dokumenata u odlagačima i njihovo korištenje od strane neovlaštenih osoba. Istovremeno se može pohraniti do 100 dokumenata. Pored toga, uz uniFLOW tvrtke Canon moguća je kombinacija sa sustavom za sigurnost s karticama, čime se korisniku omogućava trenutan pristup i ispis koliko god dokumenata želi. Nakon ispisa dokumenti se automatski brišu i tako se omogućava potpuna kontrola.

Integracija u mrežu

Ovaj model jednostavno se može povezati s IT mrežom, kao i integrirati u postojeće IT sustave zahvaljujući PCL-u i opcionalnoj podršci za PostScript. Nakon spajanja iW Management Console (iWMC) omogućuje vam upravljanje i nadzor nad svim poslovima preko jedne kontrolne točke.

Manji utjecaj na okoliš

Ovi modeli sukladni standardu ENERGY STAR® pružaju neke od najnižih TEC vrijednosti (tipična potrošnja energije)* u svojoj klasi i troše tek 1,5 W u stanju mirovanja. Visoko produktivan obostrani ispis kao standard štedi novac, vrijeme i papir.


Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije pročitajte na službenoj stranici proizvođača.


Želite li kupiti ovaj uređaj?

*ispunite formu ispod i poslat ćemo vam ponudu

Vaše ime (obavezno)

Naziv firme

Broj telefona/mobitela (obavezno):

Vaš Email (obavezno)

Adresa

Dodatna pitanja

captcha

Unesite captcha kod sa slike iznad:


Skripta d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške u specifikacija, slikama i opisu proizvoda.