Canon PIXMA MX535

Funkcije: Ispis, skeniranje, kopiranje, faksiranje
Brzina: 5,5 ipm u boji, 9,7 ipm crno bijelo
Format: A4
Standardna oprema: ADF, fax, kopirka, ladica, printer, USB, WiFi

Prospekt proizvoda

Jednostavno ispisujte, kopirajte, skenirajte i faksirajte pomoću ovog višenamjenskog uređaja s podrškom za informatički oblak. Wi-Fi veza omogućava dijeljenje funkcija između više računala, kao i pametnih uređaja.

Prednosti

  • Višenamjenski uređaj s podrškom za informatički oblak i funkcijama ispisa, kopiranja, skeniranja i faksiranja
  • Potpuno integrirani automatski ulagač dokumenata kapaciteta 30 listova
  • Jednostavno dijelite u uredu zahvaljujući Wi-Fi vezi
  • Ispisujte s mobilnih uređaja i skenirajte na njih uz aplikaciju PIXMA Printing Solutions
  • Podrška za PIXMA Cloud Link, Google Cloud Print i Apple AirPrint

Detaljne značajke

Napredni višenamjenski uređaj s Wi-Fi vezom

Unesite produktivnost u svoj kućni ured uz ovaj moderni višenamjenski uređaj s podrškom za informatički oblak koji pruža izuzetno kvalitetne funkcije ispisa, kopiranja, skeniranja i faksiranja. Dijeljenje funkcija između više računala jednostavno je pomoću bežične veze. Kompaktan FastFront dizajn pojednostavljuje ulaganje papira i zamjenu tinte.

Ispis s pametnih uređaja i iz informatičkog oblaka

PIXMA Cloud Link omogućava ispis fotografija i dokumenata iz usluga informatičkog oblaka kao što su Evernote i Dropbox koristeći samo pametni uređaj i aplikaciju PIXMA Printing Solutions. Ista aplikacija omogućava vam ispis s pametnih uređaja i skeniranje na njih s bilo kojeg mjesta u kući ili uredu. Uključena je i podrška za Apple AirPrint i Google Cloud Print.

Visoka kvaliteta i brzina

Tehnologija FINE tvrtke Canon osigurava brz ispis superiorne kvalitete, i to svaki put – od živopisnih i sjajnih grafika do poslovnih dokumenata izvanredne kvalitete. Uživajte u brzinama ispisa A4 dokumenata od 9,7 ipm crno-bijelo ili 5,5 ipm u boji, kopiranju stranica u boji A4 formata za približno 24 sekundu i ispisu fotografija od 10 x 15 cm bez obruba za približno 46 sekundi.

Uštedite na tinti i papiru

Ispisujte više za manje novca. Opcionalni XL spremnici s tintom omogućavaju ispis znatno više stranica i duži vremenski period između zamjene tinte – idealno ako često ispisujete – omogućavajući uštedu do 50% po stranici u usporedbi sa standardnim spremnicima. Automatski obostrani ispis smanjuje količinu papira koji se koristi i omogućava izradu obostranih dokumenata profesionalnog izgleda.

Automatski ulagač dokumenata

Osiguravajući maksimalnu produktivnost, potpuno integrirani automatski ulagač dokumenata kapaciteta 30 listova čini skeniranje, kopiranje ili faksiranje velikih dokumenata brzim i jednostavnim. USB priključnica omogućava spremanje skeniranih dokumenata izravno na USB prijenosnu memoriju.

Način rada pristupne točke

Ugrađeni način rada pristupne točke omogućava pisaču stvaranje mreže na zahtjev, što znači bežični ispis s pametnih telefona ili tableta izravno na pisaču, bez pristupa zaštićenoj Wi-Fi mreži.


Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije pročitajte na službenoj stranici proizvođača.


Želite li kupiti ovaj uređaj?

*ispunite formu ispod i poslat ćemo vam ponudu

Vaše ime (obavezno)

Naziv firme

Broj telefona/mobitela (obavezno):

Vaš Email (obavezno)

Adresa

Dodatna pitanja

captcha

Unesite captcha kod sa slike iznad:


Skripta d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške u specifikacija, slikama i opisu proizvoda.