Canon i-SENSYS LBP7010C

Funkcije: Printanje
Brzina: u boji od 4 str/min i 16 str/min za crno-bijeli ispis
Format: A4
Standardna oprema: printer, USB

Prospekt proizvoda

Najmanji i cijenom najpristupačniji laserski pisač u boji tvrtke Canon. Ovaj laserski printer u boji jednostavan je za korištenje, pruža beskompromisnu kvalitetu i nenadmašivu energetsku učinkovitost.

Prednosti

  • Dizajn za uštedu prostora
  • Brzina laserskog ispisa u boji od 4 str/min i 16 str/min za crno-bijeli ispis
  • Tehnologija brzog prvog ispisa
  • Energetski učinkovit
  • Rezolucija ispisa od 2400 x 600 dpi
  • Laka zamjena spremnika s tonerom

Detaljne značajke

Elegantan dizajn koji štedi prostor

Kompaktni dizajn uređaja i-SENSYS LBP7010C, kao i njegov tih rad, čine ga idealnim stolnim pisačem za korištenje u malim ili kućnim uredima. Ovaj laserski pisač pristupačne cijene, male veličine i dobrog odaziva nudi iznimnu kvalitetu ispisa u boji.

Brzi ispis

Zahvaljujući tehnologiji brzog prvog ispisa tvrtke Canon, više nećete morati čekati kada vam je potreban ispis. S crno-bijelim ispisom brzine do 16 str/min te ispisom u boji brzine do 4 str/min, vrijeme crno-bijelog ispisa prve stranice iznosi samo 13,6 sekundi – to znači minimalnu odgodu kod početnog ispisa.

Savršen ispis – u boji ili crno-bijeli

Ostavite dojam odličnom kvalitetom ispisa. S rezolucijom ispisa do 2400 x 600 dpi primijetit ćete poboljšani prikaz pojedinosti, oštar, jasan tekst i uglađene nijanse sive boje. Vrhunska obrada slike i inovativni S-Toner tvrtke Canon osiguravaju najbolju kvalitetu ispisa u boji.

Smanjite troškove zahvaljujući maloj potrošnji energije

Vrhunska energetska učinkovitost uređaja i-SENSYS LBP7010C pomaže u uštedi novca i smanjenju troškova vlasništva, kao i smanjenju štetnog utjecaja na okoliš. Ovaj laserski pisač u boji ima certifikat Energy Star, što je samo dio predanosti tvrtke Canon da osigura ekološki najprihvatljivije proizvode. Tipična potrošnja energije (TEC) od samo 0,5 kWh, a u načinu pripravnosti tek 1,1 W, čine ga jednim od najučinkovitijih pisača u klasi.

Jednostavan za korištenje i rad

Ovaj pisač iznimno je jednostavan za postavljanje i rad. Spremnici s tonerom lako se zamjenjuju, a posebna tehnologija smanjenja šuma omogućava tiše i ugodnije radno okruženje, tako da se bezbrižno možete usredotočiti na svoj posao. Zahvaljujući upravljačkom programu Canon CAPT prilagođenom korisniku možete se opustiti jer on štedi vrijeme i nudi izvanredan ispis u boji.


Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije pročitajte na službenoj stranici proizvođača.


Želite li kupiti ovaj uređaj?

*ispunite formu ispod i poslat ćemo vam ponudu

Vaše ime (obavezno)

Naziv firme

Broj telefona/mobitela (obavezno):

Vaš Email (obavezno)

Adresa

Dodatna pitanja

captcha

Unesite captcha kod sa slike iznad:


Skripta d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške u specifikacija, slikama i opisu proizvoda.