Canon i-SENSYS LBP7660Cdn

Funkcije: Ispis
Brzina: crno-bijeli i ispis u boji brzinom od 20 ppm
Format: A4
Standardna oprema: ladica, Lan, printer, USB

Prospekt proizvoda

Obuhvaćajući maksimalnu produktivnost i sukladnu energetsku učinkovitost, model i-SENSYS LBP7660Cdn pruža praktičnost laserskog ispisa u boji radnim grupama koje imaju mnogo posla.

Prednosti

  • Laserski crno-bijeli i ispis u boji brzinom od 20 ppm
  • Razlučivost ispisa od 9600 x 600 dpi
  • Standardna memorija kapaciteta 768 MB
  • Intuitivna upravljačka ploča
  • PCL5c/6 i opcionalna podrška za Adobe® PostScript
  • Gigabitni Ethernet
  • Energetski učinkovit
  • Laka zamjena spremnika s tonerom

Detaljne značajke

Laserski uređaj za ispis u boji odličnih radnih značajki

Osigurajte maksimalnu produktivnost radnim grupama s mnogo posla zahvaljujući ovom modernom laserskom pisaču za ispis u boji. Dovoljno kompaktan da ga držite na stolu, korisnicima pruža praktičnost pisača nadohvat ruke koji brzo pruža ispis profesionalne kvalitete – 20 stranica u minuti i u boji i crno-bijelo. Tehnologije Quick First-Print tvrtke Canon osiguravaju kratko vrijeme čekanja dokumenata.

Profesionalna kvaliteta ispisa

Vrlo kvalitetne rezultate i-SENSYS LBP7660Cdn postiže zahvaljujući razlučivosti od 9600 x 600 dpi dodatno poboljšanoj funkcijom za automatsko poboljšanje slike koja pruža savršenu završnu obradu svakog ispisanog dokumenta. Pisač ima memoriju od 768 MB kao standard, što znači da ima dovoljno velik kapacitet da se nosi s velikim, složenim dokumentima i grafikama, kao i zahtjevima mrežnog ispisa.

Lak za korištenje

Čak će se i neiskusni korisnici uvjeriti u jednostavnost korištenja ovog laserskog pisača u boji. Intuitivni LCD zaslon s 5 redaka olakšava podešavanje uređaja i kretanje kroz razne postavke.

Velik izbor priključaka

Model i-SENSYS LBP7660Cdn bez problema će se uklopiti u poslovne operacije zahvaljujući podršci za standardni PCL5c/6 i opcionalni Adobe® PostScript ispis. Uz ugrađenu gigabitnu Ethernet vezu može obrađivati velike količine dokumenata i osigurati optimalne mrežne radne značajke.

Energetska učinkovitost koja štedi novac

Superiorna energetska učinkovitost modela i-SENSYS LBP7660Cdn omogućava smanjenje troškova – kao i negativnog utjecaja na okoliš. Sukladan standardu Energy Star, troši samo 1 W u stanju mirovanja i ima nisku tipičnu potrošnju energije (TEC), 0,9 kWh, što ga čini jednim od energetski najučinkovitijih uređaja u klasi. Uz ugrađenu značajku automatskog obostranog ispisa možete smanjiti količinu papira koju koristite, čime nećete samo uštedjeti novac nego ćete i pomoći u zaštiti okoliša.

Jednostavnost upravljanja

Uz cijenom pristupačan “sve u jednom” spremnik u boji – koji sadrži toner, bubanj i jedinice za čišćenje – pisač gotovo da ne treba nikakvo održavanje. Spremnik je lako zamijeniti u roku od nekoliko sekundi, i to uredno. Ako koristite originalni spremnik tvrtke Canon za laserske pisače, možete biti sigurni da će vaš pisač biti poput novoga.


Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije pročitajte na službenoj stranici proizvođača.


Želite li kupiti ovaj uređaj?

*ispunite formu ispod i poslat ćemo vam ponudu

Vaše ime (obavezno)

Naziv firme

Broj telefona/mobitela (obavezno):

Vaš Email (obavezno)

Adresa

Dodatna pitanja

captcha

Unesite captcha kod sa slike iznad:


Skripta d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške u specifikacija, slikama i opisu proizvoda.