Canon i-SENSYS LBP7680Cx

Funkcije: Ispis
Brzina: od 20 ppm
Format: A4
Standardna oprema: ladica, Lan, printer, USB

Prospekt proizvoda

Dodajući MEAP u laserske pisače tvrtke Canon nove generacije, model i-SENSYS LBP7680Cx postavlja nove standarde produktivnosti, sigurnosti, zaštite okoliša i integracije rješenja.

Prednosti

  • Laserski crno-bijeli i ispis u boji brzinom od 20 ppm
  • Razlučivost ispisa od 9600 x 600 dpi
  • Standardna memorija kapaciteta 768 MB
  • Intuitivna upravljačka ploča
  • PCL5c/6 i podrška za Adobe® PostScript
  • Gigabitni Ethernet
  • Ugrađeni MEAP
  • Sukladnost s protokolom IPSec i standardom LAN IEEE 802.1x
  • Izravni ispis s USB uređaja

Detaljne značajke

Tehnologija nove generacije

Ovo je prvi put da laserski pisač tvrtke Canon ima MEAP, našu Java platformu za razvoj aplikacija koja omogućava izradu aplikacija koje će pisač sadržavati. Omogućava modelu i-SENSYS LBP7680Cx jednostavnu integraciju u uniFLOW, čime se olakšava upravljanje rezultatima ispisa i smanjuju troškovi.

Laserski uređaj za ispis u boji odličnih radnih značajki

Osigurajte maksimalnu produktivnost radnim grupama s mnogo posla zahvaljujući ovom modernom laserskom pisaču za ispis u boji koji ima ugrađenu značajku obostranog ispisa. Dovoljno kompaktan da ga držite na stolu, korisnicima pruža praktičnost pisača nadohvat ruke koji brzo i tiho pruža ispis profesionalne kvalitete – 20 stranica u minuti i u boji i crno-bijelo. Uz tehnologije Quick First-Print tvrtke Canon nema dugog čekanja dokumenata.

Profesionalna kvaliteta ispisa

Vrlo kvalitetne rezultate i-SENSYS LBP7680Cx postiže zahvaljujući razlučivosti od 9600 x 600 dpi dodatno poboljšanoj funkcijom za automatsko poboljšanje slike koja pruža savršenu završnu obradu svakog ispisanog dokumenta. Pisač ima memoriju od 768 MB kao standard, što znači da ima dovoljno velik kapacitet da se nosi s velikim, složenim dokumentima i grafikama, kao i zahtjevima mrežnog ispisa.

Lak za korištenje

Čak će se i neiskusni korisnici uvjeriti u jednostavnost korištenja ovog laserskog pisača u boji. Intuitivni LCD zaslon s 5 redaka olakšava postavljanje uređaja i kretanje kroz razne postavke.

Velik izbor priključaka

Model i-SENSYS LBP7680Cx bez problema će se uklopiti u poslovne operacije zahvaljujući podršci za standardni PCL5c/6 i opcionalni Adobe PostScript ispis. Uz ugrađenu gigabitnu Ethernet vezu može obrađivati velike količine dokumenata i osigurati optimalne mrežne radne značajke.

Napredna sigurnost

Zaštitite svoje informacije i čuvajte ih sigurnima uz jednake napredne značajke koje imaju naši višenamjenski pisači imageRUNNER ADVANCE, uključujući sukladnost s protokolom IPSec i standardom IEEE 802.1x. Dodatna mogućnost zaštićenog ispisa u poštanski sandučić štiti osjetljive informacije, što znači da će povjerljiv materijal ostati u pravim rukama.

Izravni ispis s USB uređaja

Model i-SENSYS LBP7680Cx prvi je laserski pisač tvrtke Canon koji pruža izravni ispis s USB uređaja. Podržava Tiff, JPEG, PDF i XPS datoteke, a jasan zaslon omogućava korisnicima jednostavan odabir željene datoteke i njezin brzi ispis.


Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije pročitajte na službenoj stranici proizvođača.


Želite li kupiti ovaj uređaj?

*ispunite formu ispod i poslat ćemo vam ponudu

Vaše ime (obavezno)

Naziv firme

Broj telefona/mobitela (obavezno):

Vaš Email (obavezno)

Adresa

Dodatna pitanja

captcha

Unesite captcha kod sa slike iznad:


Skripta d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške u specifikacija, slikama i opisu proizvoda.