Canon i-SENSYS LBP7780Cx

Funkcije: Ispis
Brzina: od 32 ppm
Format: A4
Standardna oprema: ladica, Lan, printer, USB

Prospekt proizvoda

Vrhunski A4 laserski pisač tvrtke Canon pruža brzinu od 32 ppm za ispis u boji i crno-bijelo. Tehnologija MEAP nove generacije čini ga višenamjenskim dodatkom korporacijskim radnim grupama koje imaju mnogo posla i ispisuju velike količine dokumenata.

Prednosti

  • Profesionalni laserski crno-bijeli i ispis u boji brzinom od 32 ppm
  • Razlučivost ispisa do 9600 x 600 dpi (ekvivalentno)
  • Nema čekanja uz tehnologiju brzog prvog ispisa
  • Kratko vrijeme do prvog ispisa od 10,4 sekunde
  • Ugrađeni MEAP
  • Kapacitet od 1100 listova
  • Automatski obostrani ispis
  • Podrška za mrežu

Detaljne značajke

Izuzetno učinkoviti, sigurni poslovni tijekovi rada

MEAP – naša Java platforma za razvoj aplikacija ugrađena je pa se model LBP7780Cx može uklopiti u rješenja kao što je uniFLOW, čime se pojednostavljuje upravljanje ispisom uz istovremeno smanjenje troškova.

Izuzetno brz pisač u boji

Štedite vrijeme uz ovaj izuzetno brzi laserski pisač koji ispisuje brzinom od 32 ppm (A4) u boji i crno-bijelo te ima vrijeme do prvog ispisa od 10,4 sekunde. Idealan za uporabu u korporacijskim radnim grupama s mnogo posla, način rada za brzu aktivaciju iz stanja mirovanja znači da više nećete morati čekati dokumente. Minimalistički dizajn omogućava uklapanje u bilo koji ured.

Rezultati vrhunske kvalitete

Postignite savršenu završnu obradu uz naprednu razlučivost ispisa od 9600 x 600 dpi i značajku AIR (Automatic Image Refinement – automatsko poboljšanje slike). Ona omogućava automatsko izglađivanje teksta i grafika.

Zaštita

Zaštitite svoje informacije naprednim značajkama koje su dostupne i kod modela naših višenamjenskih pisača imageRUNNER ADVANCE. Među njima su sukladnost s protokolom IPSec i standardom LAN IEEE 802.1x Uz opcionalni zaštićeni ispis u poštanski sandučić povjerljiv materijal neće dospjeti u pogrešne ruke.

Ušteda vremena

LCD s 5 redaka olakšava korištenje pisača. Kaseta za 500 listova i odlagač za 100 listova dio su standardne opreme. Dodatna kaseta za 500 listova pruža ukupnu zalihu papira od 1100 listova, što je dovoljno čak i za najveća radna opterećenja. Spremnik sve-u-jednom tvrtke Canon – koji sadrži toner i sve osnovne dijelove – može se zamijeniti u roku od nekoliko sekundi. Spremnik s crnim tonerom veće iskoristivosti znači da ćete tonere mijenjati još rjeđe.

Automatski obostrani ispis

Kako bi dokumenti imali profesionalan izgled, model LBP7780Cx automatski ispisuje s obje strane dokumenta, čime se štedi papir i smanjuju energetski troškovi.

Potpuna mrežna integracija

Uz ugrađenu gigabitnu Ethernet vezu i mogućnost jednostavne mrežne integracije olakšano je dijeljenje resursa za ispis i rukovanje zahtjevnim radnim opterećenjima. Model LBP7780Cx podržava i standardni PCL5e/6 i Adobe® PostScript ispis.

Izravni ispis s memorijskog uređaja

Model LBP7780Cx ispisuje s USB memorije uz podršku za Tiff, JPEG, PDF i XPS datoteke.

Dizajn koji štedi energiju

Model LBP7780Cx omogućava manji utjecaj na okoliš zahvaljujući tipičnoj potrošnji energije (TEC) vodećoj u klasi, čime se podržavaju nastojanja vezana uz zaštitu okoliša i održivost te smanjuju troškovi rada.


Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije pročitajte na službenoj stranici proizvođača.


Želite li kupiti ovaj uređaj?

*ispunite formu ispod i poslat ćemo vam ponudu

Vaše ime (obavezno)

Naziv firme

Broj telefona/mobitela (obavezno):

Vaš Email (obavezno)

Adresa

Dodatna pitanja

captcha

Unesite captcha kod sa slike iznad:


Skripta d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške u specifikacija, slikama i opisu proizvoda.