Canon i-SENSYS MF8280Cw

Funkcije: Ispis, kopiranje, skeniranje i faksiranje
Brzina: 14 ppm
Format: A4, 60 do 220 g/m²
Standardna oprema: DADF, fax, kopirka, Lan, printer, USB

Prospekt proizvoda

Idealno za male tvrtke – dijelite jednostavne značajke ovog stolnog višenamjenskog uređaja putem bežične ili žične mreže, uz impresivan ispis u boji s računala ili mobilnih uređaja.

Prednosti

  • Mrežno ispisivanje, kopiranje, skeniranje i faksiranje u boji
  • Podrška za mrežu i Wi-Fi
  • Apple AirPrint™ i Google Cloud Print
  • 14 ppm crno-bijelo i u boji
  • Praktične tipke za jednostavno skeniranje i ekološko kopiranje
  • LCD zaslon sa 7 redaka
  • Skeniranje na mrežu i u USB memoriju
  • Energetski učinkovit

Detaljne značajke

Višenamjenski uređaj s podrškom za mrežu

Povećajte produktivnost tima uz ovaj kompaktni i elegantni višenamjenski uređaj koji podržava ispis s mobilnih uređaja te se može lako smjestiti na svaki uredski stol. Jednostavan za upotrebu, s intuitivnom navigacijom i jasnim zaslonom u boji, uređaj i-SENSYS MF8280Cw s podrškom za mrežu i Wi-Fi pojednostavljuje dijeljenje ispisa, kopiranja, skeniranja i faksiranja u boji između radnih skupina.

Jednostavno dijeljenje

Značajka za ispis s mobilnog uređaja pojednostavljuje povezivanje pametnih telefona i tablet uređaja s uređajem i-SENSYS MF8280Cw s gotovo bilo kojeg mjesta u uredu. Ispisujte poruke e-pošte, web-stranice i druge dokumente izravno s uređaja iPhone ili iPad uz podršku za Apple AirPrint™ koja automatski prepoznaje pisač na vašoj mreži. Besplatna aplikacija Mobile Printing tvrtke Canon omogućuje i bežični ispis s uređaja koji ima Apple iOS. i-SENSYS MF8280Cw podržava uslugu Google Cloud Print čime se omogućuje sloboda ispisa s interneta gdje god se nalazili putem pametnog telefona, tablet uređaja ili stolnog računala.

Brz i kvalitetan ispis

Za produktivniji rad i-SENSYS MF8280Cw ispisuje i kopira crno-bijele dokumente i dokumente u boji brzinom od 14 stranica u minuti te sadrži uređaj za automatsko ulaganje dokumenata kapaciteta 50 listova. Tu je i kratko vrijeme potrebno za ispis prvog primjerka te kratko vrijeme čekanja uz tehnologije Quick First-Print tvrtke Canon. Napredna kvaliteta slike uz rezoluciju do 1200 x 1200 dpi jamči svijetle i živopisne boje ispisa svaki put.

Jednostavan za upotrebu i održavanje

Tipke za brzi odabir jednim dodirom i intuitivni izbornici čine ga jednostavnim za rad i održavanje. Uz jednostavno skeniranje i ekološko kopiranje kojim se kombinira više stranica na jednu te na taj način štedi papir i novac povećava se produktivnost. Zaslon sa 7 redaka i pozadinskim osvjetljenjem jasno prikazuje sve informacije koje su korisnicima neophodne. Višenamjenski spremnik pojednostavljuje održavanje i povećava pouzdanost.

Brza distribucija dokumenata

Dijelite dokumente na praktičan način skeniranjem putem mrežne veze ili izravno u USB memoriju.

Štedite energiju i smanjite troškove

Smanjite troškove bez kompromisa po pitanju radnih značajki istovremeno smanjujući štetan utjecaj na okoliš pomoću tehnologije fiksiranja na zahtjev tvrtke Canon. Uređaj i-SENSYS MF8280Cw sukladan standardu ENERGY STAR® jedan je od energetski najučinkovitijih višenamjenskih uređaja u svojoj klasi zahvaljujući niskoj potrošnji energije od samo 1 W u stanju mirovanja, vodećoj na tržištu.


Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije pročitajte na službenoj stranici proizvođača.


Želite li kupiti ovaj uređaj?

*ispunite formu ispod i poslat ćemo vam ponudu