Canon imagePROGRAF MFP M40 Solution

Brzina: 0,48 - 3:38
Format: 914 mm (36”) ili 1118 mm (44”)

Prospekt proizvoda

Uređaj imagePROGRAF MFP M40 predstavlja sveobuhvatan sustav tijeka rada za sve koji trebaju skenirati, kopirati, arhivirati i distribuirati dokumente velikog formata, i to brzo i lako uz izvanrednu preciznost i nevjerojatno izražene detalje.

Prednosti

  • Potpuno rješenje za skeniranje u kopiju/datoteku/e-mail/povezivanje u informatički oblak i skeniranje za ispis
  • Tehnologija SingleSensor (CIS) za izuzetno kvalitetno i precizno skeniranje
  • Dvosmjerni sustav LED osvjetljenja za optimalno osvjetljenje objekta i mogućnost trenutnog skeniranja
  • Skeniranje brzinom do 13 inča u sekundi
  • Optička razlučivost od 1200 dpi
  • LCD sučelje osjetljivo na dodir od 22 inča
  • Softver sljedeće generacije SmartWorks MFP za intuitivan i prilagodljiv rad
  • Skeniranje u PDF, JPEG i TIFF
  • Brzi ispis uz razlučivost od 2.400 x 1.200 dpi i sabiračicu/košaru velikog kapaciteta

Detaljne značajke

Jednostavan za upotrebu

U svakoj fazi rada, od skeniranja dokumenata do krajnjih rezultata, MFP s lakoćom pojednostavljuje tijek rada. Intuitivno sučelje dijagonale 22 inča osjetljivo na dodir sa značajkom dinamičkog pregleda vodi korisnika kroz svaku funkciju i proces uz jednostavne korake. Skeniranje, kopiranje i ispis tehničkih dokumenata nikada nisu bili lakši.

Dizajniran za praktičnost i iskoristivost

Uređaj imagePROGRAF MFP idealno je rješenje za radne grupe svih veličina, kao što su tehnički i projektni uredi za crtanje u CAD programima, tvrtke za projektiranje i inženjering te geografski projekti i projekti mapiranja – ovaj višenamjenski uređaj za skeniranje i ispis dizajniran je kako bi ispunio zahtjeve za brzinom i preciznošću koje postavlja CAD/GIS uz jednostavno upravljanje kod uredskih projekata svih vrsta.

Izuzetno učinkovito skeniranje i rukovanje datotekama

Budući da je brzina od ključne važnosti kada su rokovi blizu, uređaj imagePROGRAF MFP skenira do 13 inča u sekundi, a SingleSensor (CIS) tehnologija skeniranja nudi iznimnu definiciju i preciznost linija uz skeniranje dokumenata širine do 42 inča (slike širine 40 inča) – imagePROGRAF MFP višenamjenski je uređaj za obradu slika s mogućnošću skeniranja i spremanja u datotečne formate PDF, JPEG i TIFF te dijeljenja datoteka putem usluga informatičkog oblaka, odnosno usluge Google Cloud.*

Ekonomičan i učinkovit

Ugrađena funkcija izračunavanja omogućuje precizno praćenje troškova po ispisu te pruža prikaz podataka kroz upravljački program pisača. Možete odabrati ekonomični način rada koji troši manje tinte, što je idealno kod probnih ispisa. Opcionalni softver eMaintenance tvrtke Canon automatski prepoznaje i rješava mehaničke probleme i nisku razinu tinte, povezujući se izravno sa servisnim centrom tvrtke Canon.

Izvanredna kvaliteta i preciznost

Tehnologija SingleSensor (CIS) s dvosmjernim sustavom LED osvjetljenja donosi izuzetnu kvalitetu skeniranja uz precizne i postojane boje i više kontrole nad detaljima u sjenama i istaknutim dijelovima. Osim toga, sustav s pigmentnom tintom s 5 boja tvrtke Canon stvara žive boje i najoštrije linije. Uz preciznost od +/- 0,1%, kao i minimalnu širinu linije od 0,02 mm preciznost je zajamčena. Slike se prikazuju u razlučivosti od 2.400 x 1.200 dpi za maksimalni učinak, zahvaljujući iznimno finim ispisnim glavama koje upotrebljavaju 15.360 mlaznica.

Napravljen za zahtjevni tijek rada

imagePROGRAF MFP kompatibilan je s jezicima HP-GL2 i HP-RTL, uključujući mogućnost prilagodbe postavki palete i olovke, za najzahtjevnije CAD radne tijekove. Uz optimizirani upravljački program za AutoCAD, za korisnike sustava Microsoft Office postoji i programski dodatak za ispis iz programa Word, Excel i PowerPoint.

Poboljšana robusna zaštita

Poboljšana zaštita osigurana je boljom administrativnom funkcionalnošću korisničkog sučelja. Neovlaštena upotreba pisača i krađa informacija otežani su zahvaljujući ograničenju pristupa uz podršku za vođenje zapisnika ispisa u mrežnim okruženjima. imagePROGRAF MFP idealan je uređaj za male, srednje i velike korporacije.


Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije pročitajte na službenoj stranici proizvođača.


Želite li kupiti ovaj uređaj?

*ispunite formu ispod i poslat ćemo vam ponudu

Vaše ime (obavezno)

Naziv firme

Broj telefona/mobitela (obavezno):

Vaš Email (obavezno)

Adresa

Dodatna pitanja

captcha

Unesite captcha kod sa slike iznad:


Skripta d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške u specifikacija, slikama i opisu proizvoda.