Canon i-SENSYS LBP6780x

Funkcije: Ispis
Brzina: Profesionalni crno-bijeli laserski ispis brzinom od 40 ppm
Format: A4
Standardna oprema: ladica, Lan, printer, USB

Prospekt proizvoda

Istaknuti crno-bijeli A4 laserski pisač tvrtke Canon pruža ispis brzinom od 40 ppm. Uz podršku za mrežu, MEAP platformu i robustan dizajn, jednostavno se integrira u urede i radne grupe koje imaju mnogo posla.

Prednosti

  • Profesionalni crno-bijeli laserski ispis brzinom od 40 ppm
  • Razlučivost ispisa do 1200 x 1200 dpi
  • Nema čekanja uz tehnologiju brzog prvog ispisa
  • Kratko vrijeme do prvog ispisa od 8,6 sekundi
  • Ugrađeni MEAP
  • Kapacitet papira do 1600 listova
  • Automatski obostrani ispis
  • Podrška za mrežu

Detaljne značajke

Višenamjenski pisač jednostavniji za integraciju

MEAP – naša Java platforma za razvoj aplikacija ugrađena je pa se model LBP6780x može uklopiti u rješenja kao što je uniFLOW, čime se pojednostavljuje upravljanje ispisom uz istovremeno smanjenje troškova.

Potpuno rješenje za ispis za radne grupe

Pružajući brzinu od 40 ppm, istaknuti crno-bijeli laserski uređaj tvrtke Canon idealan je za korporacijske urede i radne grupe koje imaju mnogo posla te trebaju produktivan, robusni pisač odličnih radnih značajki.

Dosljedno vrhunski rezultati

Profesionalni ispis svaki put. Uz razlučivost ispisa do 1200 x 1200 dpi, pisač ima memoriju od 768 MB kao standardnu opciju radi podrške za složeni, mrežni ispis. Ugrađena gigabitna Ethernet veza omogućava jednostavnu mrežnu integraciju, čime se olakšava dijeljenje resursa za ispis i rukovanje zahtjevnim radnim opterećenjima. Model LBP6780x podržava i standardni PCL5e/6 i Adobe® PostScript ispis.

Poboljšajte svoju produktivnost

Model LBP6780x pruža kratko vrijeme do prvog ispisa od samo 8,6 sekundi i brzu aktivaciju iz stanja mirovanja, tako da ne morate dugo čekati ispis dokumenata.

Velika zaliha papira

Kaseta za 500 listova i odlagač za 100 listova dio su standardne opreme pa se model LBP6780x može konfigurirati za ukupnu zalihu papira od 1600 listova.

Jednostavan za korištenje

LCD zaslon s 5 redaka i značajka za uštedu vremena koja omogućava ispis datoteka s USB memorije čine ovaj pisač jednostavnim za rukovanje. Spremnik “sve u jednom” tvrtke Canon – koji sadrži toner i sve osnovne dijelove – može se zamijeniti u roku od nekoliko sekundi, a opcionalni spremnik s tonerom veće iskoristivosti omogućava ispis više od dvostruke količine stranica, čime se osigurava kontinuirani ispis.

Automatski obostrani ispis

Kako bi dokumenti imali profesionalan izgled, model LBP6780x automatski ispisuje s obje strane dokumenta, čime se štedi papir i smanjuju energetski troškovi.

Zaštita

Zaštitite svoje informacije naprednim značajkama koje su dostupne i kod modela naših višenamjenskih pisača imageRUNNER ADVANCE. Među njima su sukladnost s protokolom IPSec i standardom LAN IEEE 802.1x Uz opcionalni zaštićeni ispis u poštanski sandučić, povjerljiv materijal neće dospjeti u pogrešne ruke.

Dizajn koji štedi energiju

Model LBP6780x omogućava manji utjecaj na okoliš zahvaljujući tipičnoj potrošnji energije (TEC) vodećoj u klasi, čime se podržavaju nastojanja vezana uz zaštitu okoliša i održivost te smanjuju troškovi rada.


Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije pročitajte na službenoj stranici proizvođača.


Želite li kupiti ovaj uređaj?

*ispunite formu ispod i poslat ćemo vam ponudu