Canon i-SENSYS MF4870dn

Funkcije: Ispis, skeniranje, kopiranje, faksiranje
Brzina: Crno-bijeli laserski ispis i kopiranje brzine 25 ppm
Format: A4
Standardna oprema: ADF, fax, kopirka, ladica, Lan, printer, USB

Prospekt proizvoda

Crno-bijeli laserski višenamjenski uređaj s podrškom za povezivanje s mrežom idealan za male radne grupe. Uz automatski obostrani ispis, nagibni zaslon i tipke za brzi odabir jednim dodirom, riječ je o savršenom uređaju za povećanje produktivnosti.

Prednosti

  • Višenamjenski uređaj koji podržava povezivanje s mrežom: ispis, kopiranje, skeniranje i faks
  • Crno-bijeli laserski ispis i kopiranje brzine 25 ppm
  • Štedite papir uz automatski obostrani ispis
  • Tipke za brzi odabir jednim dodirom koje se lako koriste i nagibna upravljačka ploča
  • Izuzetna energetska učinkovitost
  • Tihi način rada

Detaljne značajke

Bolja mogućnost povezivanja za lako dijeljenje

Ovaj kompaktni i moderni crno-bijeli višenamjenski uređaj, idealan za moderni ured, pruža praktičnost višenamjenskog korištenja profesionalnog pisača, skenera, fotokopirnog uređaja i faksa – sve značajke osmišljene su da savršeno rade zajedno. Uređaj podržava povezivanje s mrežom, a značajke koje povećavaju produktivnost obuhvaćaju korisniku prilagođeno mrežno skeniranje izravno na računalo. Dizajn koji štedi prostor olakšava smještanje ovog višenamjenskog uređaja na gotovo bilo koje mjesto.

Brz, vrlo kvalitetan ispis

Nema čekanja na dokumente profesionalnog izgleda jer ovaj crno-bijeli laserski uređaj pruža ispis i kopiranje brzine od 25 ppm. Izuzetno visoka poboljšana rezolucija od 1200 x 600 dpi osigurava impresivno detaljne dokumente sa oštrim tekstom i grafikom glatkih sivih nijansi.

Štedite papir i vrijeme

Automatskim obostranim ispisom štedi se novac smanjenjem korištenja papira i stvaraju dokumenti profesionalnog izgleda.

Povećana učinkovitost

Višenamjenski, nagibni zaslon omogućava prilagodbu modela Pegasus 1 vašem načinu rada. Ako uređaj namjeravate koristiti na stolu, ploča se može postaviti okomito, a ako preferirate stajati, ploča se može postaviti tako da gleda prema gore. Veliki LCD zaslon omogućava brz pregled potrebnih informacija. Tipke za brzi odabir jednim dodirom olakšavaju postavljanje radnih tijekova skeniranja i kopiranja, čak i za neiskusne korisnike, tako da je lako slati skenove u datoteku i štedjeti papir kopiranjem nekoliko slika na jedan list papira.

Energetska učinkovitost vodeća na tržištu

Smanjite troškove za energiju bez utjecaja na radne značajke pomoću tehnologije Quick First-Print tvrtke Canon. Zahvaljujući ovoj tehnologiji nema dugog čekanja dokumenata jer uređaj dovoljno brz za ispis iz stanja mirovanja. Uređaj troši malo energije, samo 1,4 W u stanju mirovanja, čime se smanjuje utjecaj na okoliš, i ima TEC (tipična potrošnja energije) ocjenu vodeću na tržištu.

Tihi način rada

Kako bi se postigao tihi način rada u svakom užurbanom okruženju, tihi način rada osigurava manju buku prilikom ispisa, tako da možete raditi bez ometanja.

Spremnik sve-u-jednom

Spremnici sve-u-jednom – koji kombiniraju toner, bubanj i jedinice za čišćenje radi rjeđeg održavanja i veće pouzdanosti – jamče manje potrošnog materijala i jednostavno recikliranje.


Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije pročitajte na službenoj stranici proizvođača.


Želite li kupiti ovaj uređaj?

*ispunite formu ispod i poslat ćemo vam ponudu

Vaše ime (obavezno)

Naziv firme

Broj telefona/mobitela (obavezno):

Vaš Email (obavezno)

Adresa

Dodatna pitanja

captcha

Unesite captcha kod sa slike iznad:


Skripta d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške u specifikacija, slikama i opisu proizvoda.