Océ PlotWave 340

Funkcije: ispisivanje/kopiranje/skeniranje širokog formata sa skenerom u boji
Brzina: 2,3 A0/Min
Format: 914 mm (36”), 60 - 110 g/m2

Prospekt proizvoda

Uz trenutni ispis, punu integraciju u informatički oblak i pristup višedodirnom zaslonu ClearConnect, Océ PlotWave 340 idealan je višenamjenski crno-bijeli ploter za velike formate, namijenjen izradi projektnih nacrta i tehničke dokumentacije.

Prednosti

  • Jednostavno upravljanje pomoću višedodirnog zaslona ClearConnect
  • Puna integracija u informatički oblak
  • 4 A1 ispisa u minuti
  • Trenutno uključivanje i ispisivanje uz tehnologiju Océ Radiant Fusing
  • Skeniranje u boji
  • Pouzdani crno-bijeli ispis u rezoluciji 600 x 1200 dpi
  • Efikasno savijanje i izlaz dokumenata
  • Energetski efikasan

Detaljne značajke

Višedodirni pristup funkcijama

Zahvaljujući višedodirnom zaslonu Océ ClearConnect, upravljanje uređajem je jednostavno kao upravljanje tabletom. Oštar i jasan zaslon omogućava jednostavno pomicanje, zumiranje, privlačenje, raspoređivanje i još mnogo toga. Otvorite dokument, zumirajte i pomičite različita područja, a kako biste izbjegli pogreške, možete ga čak i pregledavati za vrijeme skeniranja ili kopiranja.

Puna integracija u informatički oblak

Bez obzira na to gdje se dokumenti nalaze, vi i vaš projektni tim uvijek ćete ih moći dijeliti i raditi s njima. Ispisujte sa ili skenirajte na oblak, mobilni telefon, tablet, USB flash pogon ili vašu mrežu.

Trenutni ispis velike brzine

Océ PlotWave 340 ispisuje produktivnom brzinom od 4 ispisa veličine A1 u minuti, što ga čini idealnim za ispis svih vaših projektnih nacrta i tehničke dokumentacije. Zahvaljujući tehnologiji Océ Radiant Fusing, zagrijavanje gotovo da i nije potrebno. To znači da je prvi ispis spreman za samo 40 sekundi, za razliku od tipične 4 minute koliko je potrebno tradicionalnim crno-bijelim ploterima.

Skeniranje u boji

Tehnologija Océ Colour Image Logic® dodana je ploteru, što osigurava pouzdano skeniranje visoke kvalitete svaki put jer automatski kompenzira nabore i svijetle boje. Originali se postavljaju licem okrenutim prema gore, a širina papira određuje se automatski.

Pouzdane, izuzetno kvalitetne radne značajke

Zahvaljujući robusnoj izradi, cijelog životnog vijeka sustava možete računati na ispise visoke kvalitete u visokoj rezoluciji od 600 x 1200 dpi. Ugrađeni kontroler Océ PowerM® osigurava obradu zadataka brzinama usklađenima s ploterom, pa nećete čekati na ispis čak i najsloženijih datoteka.

Praktičan i štedi vrijeme

Zbog jednostavnosti upotrebe, role se postavljaju na ugrađeni stalak za ulaganje, papir se umeće u pisač i automatski reže na odgovarajuću veličinu. Do 50 ispisa veličine A0 može se ispisati i uredno razvrstati u ladici za izlaz koja se nalazi na gornjoj strani i potpuno je odvojena od odlagača za originale. Uz to, kako bi vaš stol uvijek bio uredan, dostupne su i mogućnosti savijanja dokumenata kako biste lakše rukovali velikim nacrtima.

Energetski efikasan

Tehnologija Océ Radiant Fusing osigurava zagrijavanje plotera samo prilikom ispisivanja. Ako je u stanju mirovanja, ploter je hladan i gotovo da i ne troši energiju. Ploter gotovo da i ne emitira ozon i vrlo je tih pa je odličan izbor za uredske radne grupe.


Tehničke specifikacije

Tehničke specifikacije pročitajte na službenoj stranici proizvođača.


Želite li kupiti ovaj uređaj?

*ispunite formu ispod i poslat ćemo vam ponudu

Vaše ime (obavezno)

Naziv firme

Broj telefona/mobitela (obavezno):

Vaš Email (obavezno)

Adresa

Dodatna pitanja

captcha

Unesite captcha kod sa slike iznad:


Skripta d.o.o. ne odgovara za eventualne pogreške u specifikacija, slikama i opisu proizvoda.